Hee kleintje

Hee kleintjeZodra je kindje is geboren, wil je natuurlijk alles vast leggen op camera en misschien ook wel delen met vrienden en familie. Tegenwoordig zijn er speciale fotokaarten te koop die je naast je kindje kunt leggen, voor je de foto neemt. Op de fotokaart staat dan een toepasselijke tekst waar de foto betrekking op heeft, zoals: ‘Ik ben drie weken’ of ‘Mijn eerste stapjes’ of ‘Lief als ik slaap’. In dit boekje ‘Hee kleintje’ van BBNC Uitgeverij, vind je maar liefst 48 van dit soort fotokaarten.

Meer sets

Natuurlijk zijn dit niet de enige fotokaarten die er te koop zijn, maar deze zijn wel heel stoer, hip en strak. Ook zijn de fotokaarten stevig uitgevoerd, zodat je ze (eventueel) meerdere keren kunt gebruiken en/of kunt bewaren. Eigenlijk zijn het maar 24 kaarten die je los kunt maken die aan beide kanten gebruikt kunnen worden. Ze zitten verzameld in een boekje, maar je kunt ze er eenvoudig uit ‘scheuren’. Op de kaarten kun je eventueel nog een datum schrijven waarop de foto is genomen, zodat het beeld compleet is en een mooie blijvende herinnering zal zijn.

Mooi kraamcadeau

Natuurlijk kun je de fotokaarten voor jezelf kopen, maar het is natuurlijk nog veel leuker om ze cadeau te krijgen/geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Je hebt hier niet alleen een gaaf cadeau voor een leuke prijs, maar je draagt ook nog eens bij aan mooie herinneringen!

Hee kleintje

Specificaties Hee kleintje fotokaarten

Titel Hee kleintje fotokaarten
Uitgeverij Uitgeverij BBNC
Auteur
Aantal pagina’s 24 kaarten
Prijs 9,99 euro
ISBN 9789045320144
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
Tastbare herinneringen – Wat moet je met al die foto’s?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Hee kleintje

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *