Adverteren

Adverteren op Oudersenzo

Hallo, ik ben Marion Middendorp. Oprichter van Oudersenzo.nl. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen met de oprichting van de website Peuteren.nl. Dit domein bestaat inmiddels niet meer en is opgesplitst in Oudersenzo.nl en Kinderliedjes.info. De sites hebben gezamenlijk een maandelijks uniek bereik van zo’n 400.000 bezoekers per maand.

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het schrijven van gerichte informatieve blogs met een persoonlijke touch. Door deze mix van schrijven worden (ook) advertorials met veel plezier door de bezoekers gelezen. De teksten voldoen aan de SEO-normen, waardoor ook op lange termijn een link op deze site interessant blijft. De reportages zijn uitgebreid en informatief en lezen vlot en de toon doet vertrouwd aan zonder belerend te zijn. Door mijn ervaring weet ik goed wat de bezoeker wil, maar verlies ik de online richtlijnen niet uit het oog. Op deze site wordt uitsluitend uniek content geplaatst. Het is daarom niet zo gek dat Oudersenzo een uniek maandelijks bereik heeft opgebouwd van meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. Daar ben ik niet alleen blij mee, maar ook trots op en ik hoop natuurlijk nog verder door te groeien.

Groei jij met ons mee?

Liefs Marion

De Oudersenzo-vrouw

‘De Oudersenzo-vrouw’ heeft de touwtjes zowel thuis als op het werk stevig in handen. Ze bepaalt en maakt weloverwogen keuzes. Zij wil niet betutteld worden omdat ze zelf goed in staat is te bepalen wat goed is. Zij is leergierig en leest zich goed in, om op basis van gedegen informatie een beslissing te maken.

Zij zorgt voor de financiën, de inrichting van het huis, de vakantie, houdt van een gezonde maaltijd en bepaalt welke producten er in huis worden gehaald.

‘De Oudersenzo-vrouw’ geniet van het leven en wil daar het beste uithalen. Ondanks het hoog houden van vele ballen, probeert ze alles wat ze doet, zo goed mogelijk te doen met een realistische doelstelling.

Doelgroep

Vrouwen 25 – 55 jaar
MBO+, HBO, WO
Combineert werk en gezin
Maakt weloverwogen keuzes

Bereik Oudersenzo.nl

Unieke bezoekers per maand: +100.000
Volgers Twitter: +10.800
Likers Facebook: +1.250
Volgers Instagram: +1800
Nieuwsbrief: +5.000

Pers en media

Natuurlijk willen we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en worden we graag geïnspireerd door de laatste nieuwtjes, leuke events en/of nieuwe producten. Persberichten en uitnodigingen kunnen gestuurd worden aan: info@insert-internetuitgeverij.nl.

Review

Wil je graag een review? Dat kan ook. Producten kunnen worden toegestuurd aan:

Redactie Oudersenzo.nl
Zilvermeeuwlaan 112
2496 NW Den Haag

Het spontaan toesturen van producten biedt echter geen garantie tot het schrijven (en plaatsen) van een review.

Adverteren op Oudersenzo

Rechtstreeks contact

Oudersenzo.nl is onderdeel van Insert Internetuitgeverij. Insert Internetuitgeverij houdt zich sinds 1999 al bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Vanaf 2006 zijn zij zich specifiek gaan richten op het onderhouden van websites voor jonge ouders.

Wil je liever rechtstreeks contact over alle mogelijkheden, onze digitale folder ontvangen, of een specifieke campagne met ons bespreken? Dat kan ook. Je kunt ons middels onderstaande gegevens bereiken:

info@insert-internetuitgeverij.nl

Commerciële samenwerkingen

Er is veel bij ons mogelijk. Een greep van onze commerciële mogelijkheden: redactionele artikelen, social media campagnes, reviews, ervaringsverslagen, gastblog, vermelding nieuwsbrief, advertorials en winacties. Afhankelijk van de soort producten en/of de waarde die de producten vertegenwoordigen, zijn winacties en reviews gratis. Wanneer wij de prijzen zelf moeten versturen, brengen wij (50 euro) verzendkosten in rekening.

Persreizen en reisverslagen

Het is mogelijk door ons een accommodatie uit te laten testen. Wij schrijven hierover een verslag (verslag, foto’s en eventueel videobeelden) en plaatsen deze op de site. Naar deze plaatsing worden teasers geplaatst op onze social media kanalen en doen wij eenmalig een vermelding in onze nieuwsbrief.

Het uitproberen van een accommodatie kan middels een persreis, maar ook op basis van een boeking van een accommodatie. Voorwaarden is een volledig kosteloos verblijf, alsmede een vergoeding voor de reiskosten.

Mediakit

Meer weten over onze mogelijkheden? Download dan onze heldere Mediakit van Oudersenzo.nl.

Advertentiebureau

Wij werken samen met het advertentiebureau:

Femmefab
De Hallen – Amsterdam
Hannie Dankbaarpassage 14
1053 RT Amsterdam
Telefoon 020 710 97 00
Mail: info@femmefab.nl

Adverteren op Oudersenzo.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Oudersenzo.nl kunt u contact opnemen met Femmefab.

Advertorial

Heb je interesse in een advertorial op onze site? Uiteraard is dit mogelijk. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen, maar je kunt dit ook via Femmefab of Linkpizza regelen. Hier vind je onze mediakit. Het voordeel van Linkpizza is het snelle schakelen tussen opdrachtgever en publisher. Beiden groepen komen hier samen om tot mooie samenwerkingen te komen. Misschien ook wel iets voor jouw bedrijf?

Podcast

Wekelijks maken wij een gezellige podcast. Als één van de weinige Nederlandstalige platforms voor jonge ouders, zijn we hiermee te vinden op iTunes. In deze uitzendingen nemen we de week door, geven we tips op gebied van opvoeding en verzorging, hebben we regelmatig interviews met professionals, bespreken we interessante producten en sluiten we af met een luisteraarsactie. Uiteraard is het mogelijk dat we ook jullie product of dienst bespreken of verloten. Het is zelfs mogelijk een volledige podcast rond jullie product of dienst te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Andere mogelijkheden

Op gebied van native content en/of branded content hebben we samenwerkingsverbanden met de volgende platforms:

Linkpizza
Influo.com
Brandvoice.nl
Hulc.nl
Juulr.com
Join

Algemene gegevens Insert

Inschrijfnr. K.v.K. Haaglanden: 27190568
BTW nr. NL 144662875B01

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

lijn oudersenzo met hartje