Tellen met nijntje

Tellen met nijntjeDeze week bespraken we al eerder een nieuw boek van nijntje Nijntje schuifboekje Wie woont hier?, maar er zijn meer nieuwe boeken van nijntje. Zoals bijvoorbeeld ‘Tellen met nijntje’. Een vrolijk gekleurd telboekje met nijntje in de hoofdrol. Bovenin het boekje staan schuifjes met nijntje en haar vriendjes en de getallen 1 t/m 5. Deze kunnen gebruikt worden bij het tellen. Een super handig maar vooral erg leuk hulpmiddel.

Spelenderwijs

Spelenderwijs leert je kindje samen met jou tellen. Op iedere pagina staat een vraag, bijvoorbeeld: ‘Nijntje heeft veel speelgoed, is er ook een bal?’ Ja, er is één bal. Tel maar mee: 1. Er hoeft dus maar één schuifje te worden opgeschoven! In dit boekje wordt maximaal tot 5 geteld. Perfect om mee te beginnen en op leuke wijze, samen met nijntje, tot 5 te leren tellen.
En als je kindje dan eenmaal tot 5 kan tellen, kan hij dan misschien ook van 5 terug naar 1 tellen?

Uitvoering

Het boekje is uitgevoerd in de basiskleuren zoals we dat van nijntje gewend zijn, zonder hoofdletters en de pagina’s zijn gemaakt van stevig karton. Prima geschikt voor de kleine handjes! Ook dit boekje vormt weer een mooie aanvulling op de reeds eerder uitgebrachte boeken van nijntje.

Tellen met nijntje

Specificaties Tellen met nijntje

Titel Tellen met nijntje
Uitgeverij Uitgeverij Mercis Publishing
Auteur Dick Bruna
Illustrator Dick Bruna
Aantal pagina’s 10
Prijs 9,95 euro
ISBN 9789056476977
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Tellen met nijntje

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *