Hallo hotdog! Het leven van een hotdog valt niet mee!

Hallo hotdog! Het leven van een hotdog valt niet mee!

Het leven van een hotdog valt niet mee. Dat kun je wel zien in dit boek. Lig je net even lekker te chillen tussen een paar patatjes in, bovenop een zacht broodje, komt er ineens een hand op je af! En die hand komt niet om je te aaien. Nope. Die hand pakt je op en dan…

Gruwelijkheden

Nou ja, de gruwelijkheden kun je natuurlijk bedenken wat er allemaal met die hotdog kan gebeuren. Dat snapt hotdog zelf ook. Dus verzint hij van alles om aan allerlei gruwelijkheden te ontkomen. En het lijkt hem nog te lukken ook! En dan… Tja, iedereen lust wel een hotdog!

Hallo Hotdog! is een hilarisch prentenboek, maar toch met een boodschap. ‘Wie niet sterk is moet slim zijn.’ Want hotdog weet toch maar mooi steeds opnieuw de dans te ontspringen.

Hilarisch prentenboek.

Een hilarisch prentenboek door nieuw talent Lily Murray, geïllustreerd door Jarvis. Jarvis is een illustrator en maker van prentenboeken. Hij heeft al veel boeken op zijn naam staan en heeft de V&A Best Illustrated Book Award 2017 gewonnen. Hij woont in een rustig deel van Noord-Engeland met zijn vriendin en zijn kat.

lijn groen oudersenzo
Hallo hotdog! Het leven van een hotdog valt niet mee!

Specificaties Hallo hotdog!

TitelHallo hotdog!
UitgeverijBBNC
AuteurLily Murray
IllustratorJarvis
Aantal pagina’s32
ISBN9789045323428
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Emma Bos, Eenhoornexpert. Wie is er nou niet gek op eenhoorns?
Het lammetje dat een varken is
Filosofie voor de kids met dit super leuke doeboek!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.