Een mooi boek over Kleine wijze wolf

Een mooi boek over Kleine wijze wolf

De kleine wijze wolf leest erg veel, zoveel dat hij eigenlijk geen tijd heeft om iets met zijn kennis te doen. En als de dieren in het bos vragen hebben, dan heeft hij geen tijd om ze te beantwoorden.

Kleine wijze wolf gaat op pad

Maar op een dag is de koning ziek en alleen wolf kan hem beter maken. Eigenlijk kan kleine wijze wolf niet, want hij moet nog zoveel lezen, maar uiteindelijk besluit hij toch om naar de koning te gaan.
Dat wordt een lange reis. Hij fietst over bergen en door dalen en als hij niet fietst, dan loopt hij, want de bergen wordt steeds hoger. Hij klimt en hij klimt en hij kan best wel wat hulp gebruiken, maar ja, de dieren hebben het ook te druk om hem te helpen. Dus ploetert wijze wolf in zijn eentje door.

Wijze les

Maar als kleine wijze wolf helemaal verdwaald lijkt te zijn, helpen de andere dieren hem weer op weg. En dat is de meest wijze les die kleine wijze wolf kon leren. Namelijk: dat je het voor vrienden nooit te druk mag hebben!

Mooi boek

Kleine wijze wolf is een mooi boek met bijzondere illustraties en een belangrijke boodschap. Vriendschap gaat voor alles en het is belangrijk dat je tijd maakt om anderen te helpen. Tenslotte vind je het zelf ook fijn als je wordt geholpen als dat nodig is! En die les kun je nooit te jong al leren!

lijn groen oudersenzo
Kleine wijze wolf
lijn groen oudersenzo

SpecificatiesKleine wijze wolf

TitelKleine wijze wolf
UitgeverijHoogland en Van Klaveren
AuteurGijs van der Hammen
IllustratorHanneke Siemensma
Aantal pagina’s48
ISBN9789089672360
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Love origami: zo vouw je de leukste knutselwerkjes!
Tellen met nijntje, een leerzaam fleurig schuifboekje!
Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *