Love origami: zo vouw je de leukste knutselwerkjes!

Love origami

Voor diverse knutselwerkjes heb je vaak veel verschillend materiaal nodig. Met al die verschillende materialen is het al snel chaos op de tafel. Misschien vind ik daarom origami wel zo leuk. Het is overzichtelijk je hebt er geen troep van! In het boek Love origami worden de vouwblaadjes zelfs meegeleverd! Achterin het boek zit een envelop met een stapeltje gekleurde vouwblaadjes. Je kunt dus gelijk aan de slag!

Love origami

Love origami is een spectaculaire collectie van 20 avontuurlijke origamidieren die maximale voldoening bij minimale inspanning bieden. Ross Symons is een origami-pionier en zijn creativiteit strekt zich uit tot zijn geestige en fantasierijke fotostyling. Ross kent geen begrenzingen aan zijn ideeën of ervaringen: hij heeft 365 dagen lang een origineel origami-ontwerp gemaakt en op zijn Instagramaccount geplaatst. Compleet met 20 vellen origamipapier en heldere stap-voor-stap instructiefoto’s leert dit boek je de basisvouwen en -vormen, maar ook complexere creaties.
Als je al eerder origami hebt geprobeerd en het gefrustreerd hebt opgegeven, dan zal dit boek een verademing voor je zijn!

Vouwwerkjes

In het boekje vind je heldere instructies van verschillende vouwwerkjes, zoals een: kraanvogel, paard, zwaan, uil, vis of neushoorn. Maar er zijn er nog veel meer. Als je ze allemaal wilt vouwen, ben je nog wel even zoet.

lijn groen oudersenzo
Love origami

Specificaties Love origami

TitelLove origami
UitgeverijMus Creatief
AuteurRoss Symons
IllustratorRoss Symons
Aantal pagina’s128
ISBN9789045322445
liefs Marion

Meer informatie

Het grote Jill schetsboek, zo leer je tekenen!
Galgje, het overbekende woordraadspelletje in boekvorm
Het Unicorn-knutselboek, sprookjesactie leuk!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *