Thea Stilton – Een droombruiloft

Thea Stilton – Een droombruiloft

Als je Geronimo kent, ben je ook vast bekend met zijn stoere zus Thea. Thea is alles wat Geronimo eigenlijk niet is. Zij is stoer, een echte waaghals bestuurt alles wat wielen heeft en heeft de zwarte band in karate. Thea Stilton geeft les aan het Topford College en ze schrijft boeken over de Thea Sisters, vijf superspeciale muizinnetjes die elkaar op Topford hebben leren kennen! Thea Stiltons serie over de Prinsessen van Fantasia is ook muizenissig populair!

Net zo vet

De boeken van Thea zien er net zo vet uit als de boeken van Geronimo. De verhalen zijn echter een tikkeltje anders. In de boeken van Thea draait alles om de Thea Sisters! Dit zijn studentes aan het Topford College op Walviseiland. Het leven op het college is altijd spannend: vriendschappen, verliefdheden en vele andere dingen houden de Sisters dagelijks bezig. Er is altijd wel iets aan de poot…

Thea Stilton – Een droombruiloft

De romantiek hangt in de lucht op het Topford College, want er is een bruiloft op komst! Beroemd filmkoppel Matt Heart en Megan Love komt een gastcollege geven op Topford. De twee laten zich overspoelen door herinneringen aan hun oude school: hier leerden ze elkaar kennen en hier werden ze verliefd! Als Matt Megan dan ook nog ten huwelijk vraagt en de twee op het Topford College besluiten te gaan trouwen is de cirkel rond. Enthousiast neemt Colette de organisatie van de bruiloft op zich en de voorbereidingen lopen gesmeerd. Maar dan gaat ineens het een na het ander mis. Zit Colette niet op te letten of is er iets anders aan de poot?

lijn groen oudersenzo
Thea Stilton – Een droombruiloft

Specificaties Thea Stilton – Een droombruiloft

TitelThea Stilton – Een droombruiloft
UitgeverijDe Wakkere Muis
AuteurThea Stilton
IllustratorDiversen
Aantal pagina’s128
ISBN9789085924524
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Bakken met Jill
222 Dingen om over te schrijven
In Hallo Hallo maak je kennis met verschillende dieren!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *