Het grote Jill schetsboek, zo leer je tekenen!

Het grote Jill schetsboek

Dit is zeker niet het eerste boek van Jill dat ik in mijn handen krijg en hopelijk ook niet het laatste. Onlangs bespraken we nog haar boeken ‘Meer tekenen met Jill‘ en ‘Mijn dagboek‘.
Ik vind haar tekeningen en uitleg zo helder en inspirerend. Jammer dat ik niet meer tijd heb, want ik vind haar voorbeelden absoluut uitnodigend om mee aan de slag te gaan. Het ziet er zo eenvoudig uit dat iedereen op deze manier kan leren tekenen. En dat vind ik dus zo leuk aan haar boeken, die laagdrempeligheid.

Vol inspiratie

Ook dit schetsboek staat weer vol inspiratie en tips om nog meer leuke Jill-tekeningen te maken. De tekeningen die er al in staan, kun je natuurlijk prachtig kleuren. Het is immers geen leesboek, het is een schetsboek. Dus het is de bedoeling dat je er zelf volop in aan de slag gaat.

Wat kun je verwachten?

Het schetsboek bevat tien grote originele tekeningen om in te kleuren, volop oefenruimte en stap-voor-staptips om zelf aan de slag te gaan. Nieuw zijn de spannende 3D-pop-ups, waardoor je tekeningen echt tot leven komen!

Leuk en laagdrempelig

Ook dit schetsboek is weer hartstikke leuk om mee aan de slag te gaan. Jill staat bekend om haar laagdrempelige tekeningen die niet alleen eenvoudig lijken, maar door haar heldere uitleg ook eenvoudig zijn na te tekenen. Absoluut weer een aanrader!

lijn groen oudersenzo
Het grote Jill schetsboek

Specificaties Het grote Jill schetsboek

TitelHet grote Jill schetsboek
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurJill Schirnhofer
IllustratorJill Schirnhofer
Aantal pagina’s64
ISBN9789045215778
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Kleine Mol raast maar door
Van hemelsblauw tot knalgeel
Het verhaaltjesboek van babybeer

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *