De mega grote en prachtige Lang Leve Fantasia

Lang Leve Fantasia

Als ik Lang leve Fantasia heb uitgepakt kan ik alleen maar denken: ‘Wow, dit is écht een gi-ga-gantisch groot boek!’ En wat is hij mooi geworden! Geronimo Stilton laat je even stil worden met dit boek. Het is een jubileumeditie, maar dit is niet zomaar een jubileumeditie, dit is een prachtige Mega Magische jubileumeditie in een super-gi-ga-formaat!

Groot

En als ik ‘groot’ zeg, bedoel ik ook écht groot. Enorm groot. Reuze groot. Het boek is maar liefst 41,4 x 46 cm. Als ik het zo neerschrijf lijkt het niet eens zo groot. Maar wacht maar, tot je het boek op je schoot hebt liggen en voelt hoe zwaar het is (bijna drie kilo!)! Geloof mij maar, je verdwijnt er zo’n beetje volledig achter!

Pittig

De prijs is – voor een boek – natuurlijk best pittig, maar je krijgt er behoorlijk wat voor terug en in de collectie van de echte Fantasiafan, mag natuurlijk dit unieke exemplaar niet ontbreken. Als je hem niet wilt missen moet je er ook nog eens snel bij zijn, want dit boek verschijnt maar in een beperkte oplage. Als je hem dus eenmaal hebt, heb je dus echt een collectorsitem!

Het verhaal

Laten we vooral de inhoud niet vergeten, want uiteindelijk draait het daar om. In dit gi-ga-spannende verhaal vertelt Geronimo over zijn allereerste reis naar Fantasia en wie hij daarbij allemaal leerde kennen. Het is een verhaal dat nog nooit eerder is verteld. Kom te weten hoe het rijk ooit zijn naam kreeg, wie er vanaf het begin al bij waren of welke schurken Fantasie bedreigden! Vlieg mee terug naar hoe het allemaal begon … Lang Leve Fantasia is een uniek verzamelaarsobject vol met spelletjes, prachtige plaatjes en een geurbladzijde!

lijn groen oudersenzo
Lang Leve Fantasia

Specificaties Lang Leve Fantasia

TitelLang Leve Fantasia
UitgeverijDe Wakkere Muis
AuteurGeronimo Stilton
Illustrator
Aantal pagina’s72
ISBN9789085924081
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

www.wat? met alle antwoorden op je internetvragen!
Mijn dagboek, voor al je geheimen achter slot en grendel
Klein konijn wil met de trein

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *