Reuzeleuke diploma’s: Omdat belonen altijd positief en motiverend is!

Reuzeleuke diploma’s

Belonen werkt veel beter dan straffen en daar is dit superleuke boekje Reuzeleuke diploma’s op gebaseerd. Hoe tof is het om je kindje een diploma te kunnen geven als hij iets goed heeft gedaan? Denk bijvoorbeeld aan het strikken van zijn veters, het opruimen van zijn speelgoed of voor het eerst een plasje doen op het potje! Het ‘officieel’ uitreiken van een diploma beloont hem niet alleen op het moment dat het hem is gelukt, maar het geeft ook nog eens een stimulans om het goed te blijven doen. Wanneer je het diploma zichtbaar ophangt, laat het hem immers steeds opnieuw zien, dat hij iets echt moet kunnen!

Schattige diploma’s

De diploma’s zien er super schattig uit en zijn eenvoudig uit het boekje te halen. In het boekje vind je diploma’s voor diverse vaardigheden, maar er zitten ook een paar lege diploma’s bij, die door jou zelf zijn in te vullen voor speciale gelegenheden of vaardigheden. Supertof en absoluut positief inspirerend. Hiermee kun je bepaalde vaardigheden een goede boost geven, want wie wil er nou geen diploma verdienen! Hoe trots zal je kindje zijn! Mijlpalen en kleine of grote overwinningen van je kind zijn er om gevierd te worden. Laat zien hoe trots je bent en geef je kind een dikke vette pluim!

De diploma’s zijn niet alleen een originele motivatie voor je kind, maar vormen tegelijkertijd een mooie herinnering voor later.
We mogen hier alvast één diploma voor je beschikbaar stellen, het veterstrikdiploma! Als je deze pdf uitdraait, kun je hiermee je kindje direct al belonen!

lijn groen oudersenzo
Reuzeleuke diploma’s

Specificaties Reuzeleuke diploma’s

TitelReuzeleuke diploma’s
UitgeverijZuidnederlandse Uitgeverij
AuteurZNU
IllustratorDeborah van de Leijgraaf
Aantal pagina’s16
ISBN9789044750393
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Leren klokkijken. Hoe pak je dat aan?
Beloningssystemen, hoe werkt het?
Draai het veterstrikdiploma uit (pdf)
Je kind zindelijk maken: 5 hacks waar je nooit aan gedacht zou hebben
Veters strikken – Hoe leer je dat?
Zindelijkheidstraining – Uitdaging of avontuur?
Hoe wordt je peuter zindelijk?
Zindelijk maken is kinderspel
Wat doen we met Toribio
Doe eens gek, want gewoon is ook maar gewoon

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *