Geronimo Stilton De aanval van de mammoet

Geronimo Stilton De aanval van de mammoet

Dit is alweer deel 7 uit de serie ‘Reis door de tijd’ en dit keer speelt het avontuur zich af in de ijstijd. Met deze serie maak je op een leuke manier kennis met de prehistorie. Geronimo reist met de tijdmachine van professor Volt naar vervolgen tijden. Ze beleven diverse avonturen en ontrafelen vele mysteries. Spelenderwijs geschiedenis leren, hoe leuk is dat! Met natuurlijk de bekende interessante weetjes, een spannend verhaal en de grappige Geronimo.

Het verhaal?

De familie Stilton komt terecht in de prehistorie. Daar staat Geronimo plotseling oog in oog met een mammoet. Slaagt onze angstmuis erin hem te verjagen? Dit flexcoverboekje staat boordevol weetjes over de prehistorie en is daarmee niet alleen leuk om te lezen, maar vergroot ook de historische kennis van de jonge lezer(es)!
Plotseling begon de grond te trillen, we zagen reusachtige dieren op ons afstormen… Gi-ga-geitenkaas, het waren mammoeten! De tijdreismachine van professor Volt had ons terug naar de IJstijd gebracht! We kwamen oog in oog te staan met beren, mammoeten en sabeltandtijgers. Gelukkig vonden we een veilige plek in een oerknagersdorp!

Wat vind ik?

Hoe kan ik dit boekje nou niet leuk vinden? Deze serie is niet alleen hartstikke leuk maar ook nog eens ontzettend leerzaam! Ik zou zeggen, ga maar gi-ga-gauw naar de winkel voor dit nieuwe deel!

lijn groen oudersenzo
Geronimo Stilton De aanval van de mammoet

Specificaties Geronimo Stilton De aanval van de mammoet

TitelGeronimo Stilton De aanval van de mammoet
UitgeverijDe Wakkere Muis
AuteurGeronimo Stilton
IllustratorDiversen
Aantal pagina’s128
ISBN9789085923824
liefs Marion

Meer informatie

Wat groeit er in mama’s buik? Met mooie illustraties!
Geronimo Stilton Reis naar het middelpunt van de aarde
Nieuw boek van Geronimo Stilton: “Ik ben geen topmuis”

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *