Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Ik zou bijna zeggen: ‘Nijntje, wie is er niet groot mee geworden?’ In de jaren vijftig kwam er voor het eerst een boek van nijntje uit, naar het verhaal dat Dick Bruna zijn destijds één jaar oude zoontje vertelde over een konijntje dat ze eerder die dag in de duinen van Egmond aan Zee hadden gezien. Uit dat konijntje, is nijntje geboren, inmiddels al meer dan 60 jaar geleden. Dick Bruna is helaas vorig jaar (16 februari) overleden, maar na al die jaren leeft nijntje nog altijd en vermaakt ze nog steeds heel veel kleine kinderen. Er blijven nog steeds nieuwe boekjes uitkomen, zoals dit boekje: Wie woont hier.

nijntje steunt Sikkelcelfonds

Wie woont hier

In ‘Wie woont hier’ is te ontdekken wie, waar woont. En niet zomaar, maar op een heel bijzondere manier. Het is namelijk een schuifboekje en door aan de pagina te schuiven, kom je er achter wie er in het huisje woont. Of op het ijs. Of in het ei, of…
Het boekje is stevig uitgevoerd, zodat kleine kinderen het zelf goed kunnen doen. Natuurlijk heel spannend! Of misschien kan je kindje het al raden voor hij aan de pagina gaat schuiven? Leuk om samen met je kindje te ontdekken.

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Mooie aanvulling

Zoals alle boeken van nijntje is ook dit boekje uitgevoerd in basiskleuren en zwarte lijnen en zijn er geen hoofdletters gebruikt. Het boekje is mooi en stevig! Het vormt een mooie aanvulling op de reeds uitgebrachte boekjes van nijntje. Absoluut een aanrader. Spannend en leerzaam. Het boekje zal ongetwijfeld vaak door je kindje gepakt gaan worden om op ontdekkingstocht te gaan.

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Specificaties Wie woont hier?

TitelWie woont hier?
UitgeverijUitgeverij Mercis Publishing
AuteurDick Bruna
IllustratorDick Bruna
Aantal pagina’s10
Prijs8,95 euro
ISBN9789056476960
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
nijntje steunt Sikkelcelfonds

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?
lijn oudersenzo met hartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *