Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?Ik zou bijna zeggen: ‘Nijntje, wie is er niet groot mee geworden?’ In de jaren vijftig kwam er voor het eerst een boek van nijntje uit, naar het verhaal dat Dick Bruna zijn destijds één jaar oude zoontje vertelde over een konijntje dat ze eerder die dag in de duinen van Egmond aan Zee hadden gezien. Uit dat konijntje, is nijntje geboren, inmiddels al meer dan 60 jaar geleden. Dick Bruna is helaas vorig jaar (16 februari) overleden, maar na al die jaren leeft nijntje nog altijd en vermaakt ze nog steeds heel veel kleine kinderen. Er blijven nog steeds nieuwe boekjes uitkomen, zoals dit boekje: Wie woont hier.

Wie woont hier

In ‘Wie woont hier’ is te ontdekken wie, waar woont. En niet zomaar, maar op een heel bijzondere manier. Het is namelijk een schuifboekje en door aan de pagina te schuiven, kom je er achter wie er in het huisje woont. Of op het ijs. Of in het ei, of…
Het boekje is stevig uitgevoerd, zodat kleine kinderen het zelf goed kunnen doen. Natuurlijk heel spannend! Of misschien kan je kindje het al raden voor hij aan de pagina gaat schuiven? Leuk om samen met je kindje te ontdekken.

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Mooie aanvulling

Zoals alle boeken van nijntje is ook dit boekje uitgevoerd in basiskleuren en zwarte lijnen en zijn er geen hoofdletters gebruikt. Het boekje is mooi en stevig! Het vormt een mooie aanvulling op de reeds uitgebrachte boekjes van nijntje. Absoluut een aanrader. Spannend en leerzaam. Het boekje zal ongetwijfeld vaak door je kindje gepakt gaan worden om op ontdekkingstocht te gaan.

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

Specificaties Wie woont hier?

Titel Wie woont hier?
Uitgeverij Uitgeverij Mercis Publishing
Auteur Dick Bruna
Illustrator Dick Bruna
Aantal pagina’s 10
Prijs 8,95 euro
ISBN 9789056476960
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Nijntje schuifboekje Wie woont hier?

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *