Het grote strijkkralen boek

Het grote strijkkralen boek

Jaren geleden, toen Rocco nog een stuk jonger was, hebben we samen veel gespeeld met strijkkralen. Uiteindelijk heeft hij het ook nog een flinke tijd alleen gedaan, tot hij er echt te groot voor was geworden. We maakten allerlei grappige figuurtjes, soms stelden ze iets voor, soms niet. Hij gaf ze cadeau of bewaarde ze in zijn bureau. Misschien liggen ze er zelfs nu nog. Rocco kan behoorlijk behoudend en nostalgisch zijn en gooit zelden iets weg waar hij warme herinneringen aan heeft.

Plezier voor iedereen

Destijds hadden we Het grote strijkkralen boek goed kunnen gebruiken om ideeën op te doen en figuurtjes na te maken. In dit super dikke boek staan wel meer dan 200 ideeën. Met strijkkralen kan je van alles maken: van dieren en feeën, tot auto’s en ijsjes. Bovendien biedt dit boek ook leuke ideeën voor originele creaties. Wist je bijvoorbeeld dat je je kerstdecoratie en verjaardagsslinger zelf kunt maken? Het enige wat je nodig hebt zijn strijkkralen, een kralenbord, bakpapier en een strijkijzer. Plezier voor de hele familie!

Blijft leuk

Strijkkralen waren al leuk maar met dit boek wordt het nog veel leuker. Er staan zoveel leuke voorbeelden in dit boek die eenvoudig zijn na te maken. Of je nu een onderzetter nodig hebt, van pinguïns houdt of een bijzondere slinger kunt gebruiken. Je vindt het in dit boek. Leuk! Vooral als het buiten koud en nat is!

lijn groen oudersenzo
Het grote strijkkralen boek

Specificaties Het grote strijkkralen boek

TitelHet grote strijkkralen boek
UitgeverijUitgeverij Moon
AuteurMaria Gossé
Aantal pagina’s264
ISBN9789048846917
liefs Marion

Meer informatie

Ik neem je mee
Bruis ballen & bad bommen
Moppereend
De familie Decibel
Waar is LAMA?
De Dikke Ditz; Hoe hoort het eigenlijk?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *