Kijk en lees – Leren Lezen Met Geronimo Stilton

Kijk en lees - Leren Lezen Met Geronimo Stilton

Als je deze site regelmatig bezoekt, ben je vast al bekend met Geronimo Stilton, de bange, zachtaardige muis van De wakkere muis. Steeds opnieuw wordt hij betrokken in wilde avonturen, gelukkig altijd met een happy end. De boeken zijn niet alleen spannend en leuk om te lezen, ze zien er ook nog eens heel bijzonder uit én hebben vaak een educatief tintje, maar altijd op een heel charmante manier.

Beginnende lezer

‘Kijk en lees – Wat een feest’ is een uitgave voor de kleinste lezertjes. Dit kijk-, lees en zoekboek is speciaal gemaakt voor kinderen die net beginnen met lezen. De zinnen zijn daarom kort en het boek heeft eenvoudige zoekopdrachten. Het AVI-niveau is M3, dat staat gelijk aan halverwege groep 3, waarbij kinderen net beginnen met lezen. Hoe leuk is het dan om het met Geronimo te doen! Dat maakt lezen supertof!

Kijk en lees – Leren Lezen Met Geronimo Stilton

Geronimo en zijn vrienden vieren feest! Daar vinden ze altijd wel een reden voor: een verjaardag, een bruiloft, Kerstmis, carnaval, Valentijn, noem maar op. Hoog tijd om aan de slag te gaan. Geronimo hangt slingers op, bakt kaastaart, zorgt voor cadeautjes en verkleedkleren. En dan kan het feestje echt beginnen. Dans mee met de polonaise en zing uit volle borst de meest feestelijke liedjes.

lijn groen oudersenzo
Kijk en lees - Leren Lezen Met Geronimo Stilton

Meer dan 35 talen

De boeken worden geschreven naar een idee van Elisabetta Dami. De reeks wordt onder andere geïllustreerd door Larry Keys. De boeken richten zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en is ondertussen vertaald in 35 talen. Dat zegt natuurlijk wel iets.

Specificaties Kijk en lees – Leren Lezen Met Geronimo Stilton

TitelKijk en lees – Leren Lezen Met Geronimo Stilton
UitgeverijDe wakkere muis
AuteurGeronimo Stilton
IllustratorLarry Keys
Aantal pagina’s32
ISBN9789085924982
Bestel directBol.coma
liefs Marion

Meer informatie

De familie Decibel
Waar is LAMA?
Kat is de draad kwijt
De Dikke Ditz; Hoe hoort het eigenlijk?
Mijn eerste woordjes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *