Ik neem je mee

Ik neem je mee

Ik neem je mee is een prentenboek zonder woorden. De beelden vertellen het verhaal en dat kan dus steeds weer anders zijn. Als je de prenten goed bekijkt, kun je er heel veel kanten mee uit en je fantasie de vrije loop geven. En dat is precies waar het in dit boek om draait: de grenzeloosheid van de fantasie.

Verbeeldingsvermogen

Een meisje komt de kamer van een jongetje binnen, met een grote stapel papier. Het jongetje ligt in bed. Misschien is hij ziek en wil ze hem afleiden, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn. Door middel van haar tekeningen gaan ze samen op reis. Laat je leiden door je verbeeldingsvermogen, terwijl de kinderen de wereld over vliegen. Langs tropische vogels en winterlandschappen vol pinguïns. Door een kleurige onderwaterwereld en door een groen spetterend oerwoud. We blijven vliegen tot het tijd is om terug te keren naar de werkelijkheid.

Ga jij mee?

Dit prentenboek vertelt niet één, niet twee, niet drie maar wel honderden verschillende verhalen… Ga jij ook mee op reis? Het is prachtige geïllustreerd boek om samen mee weg te dromen. Naar… ja, waar gaan jullie eigenlijk naar toe?

lijn groen oudersenzo
Ik neem je mee

Specificaties Ik neem je mee

TitelIk neem je mee
UitgeverijLemniscaat
AuteurLinde Faas
Aantal pagina’s34
ISBN9789047709213
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Voor alle sterren in de nacht
Moppereend
Het grote strijkkralen boek
De familie Decibel
Waar is LAMA?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *