Het schattige verhaaltjesboek van babybeer

Het verhaaltjesboek van babybeer

In dit schattige boekje van Babybeer vind je maar liefst vier complete verhaaltjes, met de titels: Babybeer vindt een laars, Babybeer vindt een bloem, Babybeer vindt een vogeltje en Babybeer vindt een vriendje. Alle vier de verhaaltjes zijn even schattig, net als de bijbehorende illustraties.

Voorleesverhaaltjes

Vier heerlijke voorleesverhaaltjes over het schattige beertje dat je direct in je hart sluit. De verhaaltjes zijn herkenbaar en met zoveel liefde geschreven. David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn tekeningen vertederen en zullen ervoor zorgen dat zelfs de allerkleinsten dit boek steeds weer tevoorschijn halen om avonturen te beleven met Babybeer.

De verhaaltjes

Babybeer vindt in ieder verhaaltje iets nieuws. Een laars bijvoorbeeld, die hij uit het water heeft gevist. Hoe moet hij de eigenaar daarvan opsporen? Babybeer vindt ook een prachtige bloem die hij naar Mamabeer wil brengen, maar hoe doe je dat zonder hem te plukken? Er is een babyvogeltje uit het nest gevallen. Gelukkig vindt Babybeer hem voordat de havik hem te pakken krijgt. Maar hoe moet hij terug naar zijn nest? En het allermooiste vindt Babybeer in het laatste verhaal: een vriendje.

Van dit boekje wordt iedereen blij!

lijn groen oudersenzo
Het verhaaltjesboek van babybeer

Specificaties Het verhaaltjesboek van babybeer

TitelHet verhaaltjesboek van babybeer
UitgeverijUitgeverij Lemniscaat
AuteurDavid McPhail
IllustratorDavid McPhail
Aantal pagina’s47
ISBN9789047709671
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Fijne vakantie, Paultje. Dichtbij kan ook fijn zijn!
Kleine Mol raast maar door
Van hemelsblauw tot knalgeel

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *