De familie Decibel

De familie Decibel

Wat een grappig (en leerzaam) boekje is dit! Het verhaaltje is op rijm geschreven en het zit vol humor, woordgrapjes en andere leukigheden. Spelenderwijs leren kinderen hoe een instrument wordt gemaakt, maar het zijn vooral de grappigheden rondom muziek maken, die dit boekje zo leuk maken. Laat ik het zo zeggen: Er zit muziek in dit boekje!

Maar waar gaat het dan over?

De familie Decibel woont in een violoncel. En dat bevalt ze wonderwel. Wat ze daar doen en hoe ze ervoor zorgen dat er muziek uit dat mooie instrument komt, dat wordt in dit boek verteld door de kleine Jacqueline Decibel. Van toonladders beklimmen tot het eten van noten, alles komt aan bod.

De familie Decibel is een vrolijk prentenboek over het prachtige instrument de cello. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Absoluut leuk om voor te lezen en ik weet zeker dat je hier en daar een grote glimlach niet zal kunnen onderdrukken. Zeker een tip voor in de schoen of zak van Sinterklaas.

lijn groen oudersenzo
De familie Decibel

Specificities De familie Decibel

TitelDe familie Decibel
UitgeverijDe harmonie
AuteurMicha Wertheim
IllustratorCristina Garcia Martin
Aantal pagina’s36
ISBN9789463360678
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Bruis ballen & bad bommen
Ik neem je mee
Het grote strijkkralen boek
Waar is LAMA?
De Dikke Ditz; Hoe hoort het eigenlijk?
Kat is de draad kwijt

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *