“Wild van Freek”, een leuk magazine voor onze natuurfans

"Wild van Freek", een leuk magazine voor onze natuurfans

Is je kind ook zo gek op de natuur en de wilde dieren die daar te vinden zijn? Of zou jij het wel fijn vinden om hem of haar meer bij te brengen over de natuur, maar dan wel op een leuke manier? Dan is “Wild van Freek” vast het blad waar jij naar op zoek bent! Want met het blad leert je kind spelenderwijs van alles over wilde dieren, op een heerlijke inspirerende manier!

Wat is “Wild van Freek”?

“Wild van Freek” is een magazine voor kinderen vanaf zeven jaar. Freek Vonk, misschien wel de bekendste bioloog van ons land, neemt de kinderen mee op reis. Samen met hem komen de kinderen op het spoor van wilde dieren en staan ze zelfs oog in oog met deze prachtige schepsels. Ze beleven de avonturen, leren van alles over de dieren, maar vermaken zich ook met grappige strips, met leuke quizzen, lachen om de grappen en kunnen zich uitleven op de puzzels. Kortom: samen met Freek op een leuke manier aan de slag met de dieren in het wild.

Wat vertelt ‘onze Freek’ dan allemaal?

Het magazine gaat op een uitdagende manier in op de wereld van de wilde dieren. Freek geeft je bijvoorbeeld tips wat je zou moeten doen als je een olifant tegen zou komen op de savanne. Nu denk je misschien ‘wat heb ik daaraan als ik midden in Amsterdam woon?’. Maar door dit te lezen verplaatst je kind zich wel even lekker richting die savanne. En de tips die Freek geeft, leert je kind hoe een olifant leeft en reageert. Spelenderwijs doet je kind heel wat ervaring op, op een veel leukere manier dan alleen maar saai theorie lezen in een lesboek, bijvoorbeeld.

lijn groen oudersenzo
"Wild van Freek", een leuk magazine voor onze natuurfans

Vraag het Freek

Heeft je kind altijd al graag iets willen weten over zijn favoriete wilde dier? Waarom er witte tijgers zijn, bijvoorbeeld. Of hoe hard een cheeta rent en waarom hij dat doet? Je kind kan zijn vraag gewoon stellen aan Freek en de antwoorden worden gegeven in het magazine. Zo kunnen nog veel meer kinderen leren van het antwoord!

Leuke actie bij “Wild van Freek”

Denk je dat je je kind blij kan maken met dit leuke blad? Dan is het nu de uitgelezen kans om voor een abonnement op “Wild van Freek” te kiezen. Op dit moment is er namelijk een leuke actie. Je betaalt nu slechts 42,50 euro voor een heel jaar “Freek”, in plaats van 59,00 euro. Dit zijn 13 nummers! En daarbij ontvang je dan ook nog eens een heerlijk “Wild van Freek” strandlaken cadeau (70 x 140cm)! Wees er op tijd bij, want deze actie loopt tot 20 juni 2021! Het abonnement loopt door totdat je het opzegt. En is je kind al ‘Wild’ van “Wild van Freek” dan kan je ook een leuke baseball cap van Freek kopen bij de Blinkshop. Of wat dacht je van leuke specials? Zo is er een special over ‘gevaarlijk en gemeen’, over rare dieren én het kletsnatboek. O ja, of je gaat voor de slofsokken, in dierenprintje en met antislip!

lijn groen oudersenzo
"Wild van Freek", een leuk magazine voor onze natuurfans

Andere leuke bladen

Naast “Wild van Freek” zijn er meer magazines met leuke acties. De bekende Bobo en Okki bijvoorbeeld, maar ook de National Geographic Junior. De Bobo is voor de kleuters en je hebt de keuze uit meerdere abonnementen. Zo kan je kiezen voor een abonnement met een vakantieboek erbij. Voor 6 en 7-jarigen stap je over op de Okki, waarmee je kind spelenderwijs oefent met lezen en schrijven. En rekenen natuurlijk. Nog meer natuurnieuws naast “Wild van Freek” vind je uiteraard bij National Geographic Junior. Zou je graag eerst eens één van de bladen rustig thuis willen bekijken? Dat is uiteraard ook een optie. Dan bestel je toch gewoon eerst een los exemplaar? Jij kunt dan even rustig bekijken of het iets is én je hebt zo ook direct door of je kind er blij mee zal zijn. Zit hij er direct met zijn neus in en weigert hij het weg te leggen? Dan weet je dat je goed zit…

liefs Wil

Meer informatie

Nieuwste boeken april 2021
Het belang van voorlezen
Hoe oefen je begrijpend lezen? Tips & tricks!
De dag van het kinderboek

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *