Geronimo Stilton – Het raadsel van de schat

Geronimo Stilton - Het raadsel van de schat

Dit is zeker niet het eerste boek van Geronimo Stilton dat we hier bespreken en ik denk ook niet dat dit de laatste gaat zijn. Geronimo is namelijk hartstikke leuk en Geronimo blijft ook gewoon nog steeds hartstikke leuk! Met de nieuwe AVI-serie maakt Geronimo van de allerkleinsten al enthousiaste lezertjes! Want je kunt leren lezen met hele saaie boekjes en je kunt leren lezen met de boekjes van De Wakkere muis… ik zou het als kind wel weten waar mijn voorkeur naar uit zou gaan!

Echte Stiltonboeken

De AVI-boekjes zijn echte Stiltonboeken, maar dan met grotere letters, kortere zinnen en zonder moeilijke woorden. Prima dus voor de beginnende lezers. Dit AVI-boekje is geschikt voor kinderen op niveau M4. De vormgeving in deze boekjes is weer super chill, en precies wat je van de Stiltonboekjes inmiddels mag verwachten. Veel illustraties en veel vrolijke tekstbewerking.

Meelezertje

In het boekje zit ook een handig meeleeskaartje. Leg het kaartje op de tekst en je ziet slechts twee zinnen tegelijk. Zo blijft het zelf lezen overzichtelijk! En dat is voor de beginnende lezer erg fijn.

Het verhaal

Tante Lillie is op zoek naar oom Sub. Hij is al jaren zoek. Dan vindt ze een dagboek van hem. Hij schrijft over een schat. Samen met haar neefjes en nicht gaat ze op reis.
Op zoek naar oom Sub, maar ook naar de schat … Ga jij met ze mee?

lijn groen oudersenzo
Geronimo Stilton - Het raadsel van de schat

Specificaties Geronimo Stilton – Het raadsel van de schat

TitelGeronimo Stilton – Het raadsel van de schat
UitgeverijDe Wakkere muis
AuteurGeronimo Stilton
IllustratorDiversen
Aantal pagina’s128
ISBN9789085923947
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

In Hallo Hallo maak je kennis met verschillende dieren!
222 Dingen om over te schrijven
Thea Stilton – Een droombruiloft

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *