Het Unicorn knutselboek, sprookjesactige leuk!

Het unicorn knutselboek

Wie is er nou niet gek op unicorns? Ze zijn magisch, sprookjesachtig, zien er hartstikke schattig uit en ze zijn hartstikke zeldzaam. Niemand heeft immers ooit een echte, levende, Unicorn gezien. Dat kan natuurlijk ook niet want ze bestaan niet echt. Toch ‘leeft’ de unicorn, vooral in de beleving van kinderen. En daar is natuurlijk niks mis mee.

Hip

Tegenwoordig is de unicorn behoorlijk hip. Je kunt geen youtubefilmpje bekijken of er zit wel een unicorn in verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van unicornkots (slijm), unicorntaart of unicorn make-up. Ik heb het op Youtube allemaal voorbij zien komen. Het boek ‘Het Unicorn-knutselboek’ sluit hierbij mooi aan. Het geeft je enorm veel creatieve unicorn-inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan een unicorntaart (en die ziet er echt wel heel lekker uit!), unicornknutselwerkjes, unicorn cupcakes, unicorn slijm. Nou je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en je vindt het in dit boek. Het hele boek is eigenlijk één magisch wonderland vol sprookjesachtige knutsels en lekkernijen.

Magie in je leven

Met de fantastische knutselideeën in ‘Het unicorn knutselboek’ breng je magie in je leven, want papier, wol, stof en natuurlijke materialen bevatten magische eenhoornkracht. Probeer het zelf!
Geef een eenhoorn-feestje met en regenboogtaart en maak samen met je vriendinnen knuffel-eenhoorns. Of duik lekker in bad met speciale eenhoorn-glitter-bruisballen. Of wat denk je van een glinsterende eenhoorn-sneeuwbol.

Leuk!

Het boek is hartstikke leuk en ziet er prachtig uit. Het is echt een feestje om doorheen te bladeren, zonder dat je er gelijk mee aan de slag gaat. Zeker weten dat de kleine dames wegdromen bij dit boek en direct aan de slag willen om iets uit het boek te gaan maken. Absoluut een dikke, vette, tip!

lijn groen oudersenzo
Het unicorn knutselboek

Specificaties Het Unicorn-knutselboek

TitelHet Unicorn-knutselboek
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurPia Deges
IllustratorPia Deges
Aantal pagina’s64
ISBN9789045212685
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

De magie van de unicorn
Galgje, het overbekende woordraadspelletje in boekvorm
En de maan lachte, een lief telboekje
Het geheugen van een olifant

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *