nijntje tovert kleuren

nijntje tovert kleuren

Afgelopen dagen hebben we al twee ander boekjes van nijntje besproken: Tellen met nijntje en Nijntje schuifboekje Wie woont hier?. Vandaag gaan we het derde en tevens laatste boekje bespreken ‘nijntje tovert kleuren’ een magisch boekje voor in bad! Het boekje is gemaakt van plastic, zodat hij prima kan worden meegenomen het bad in. Hoe leuk is dat! En weet je wat extra leuk is? Het boekje verandert van kleur in het water! Wauw!

nijntje steunt Sikkelcelfonds

Pure magie

De kleuren van de illustraties in dit badboek komen tevoorschijn als de pagina’s van dit boek met water in aanraking komen. Wat een magische beleving! De witte druppeltjes op de kaft veranderen ineens in vrolijke gekleurde druppels! Echt enorm leuk om te ontdekken. Ook de witte illustraties op de pagina’s, veranderen van kleur als ze in aanraking komen met water. Dat is dus dubbele pret in bad!

nijntje tovert kleuren

Uitvoering

Het boekje is vierkant, uitgevoerd in het plastic en opgevuld met foam, waardoor hij lekker zacht aanvoelt. De verschillende pagina’s zijn uitgevoerd in een eigen kleur (blauw, geel, rood). Een aantal illustraties zijn wit maar kleuren op zodra ze in aanraking komen met water. Niet alleen prima geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, maar vooral heel erg leuk!

nijntje tovert kleuren

Specificaties nijntje tovert kleuren

Titelnijntje tovert kleuren
UitgeverijUitgeverij Mercis Publishing
AuteurDick Bruna
IllustratorDick Bruna
Aantal pagina’s8
Prijs8,95 euro
ISBN9789056476984
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
nijntje steunt Sikkelcelfonds

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

nijntje tovert kleuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *