nijntje tovert kleuren

nijntje tovert kleurenAfgelopen dagen hebben we al twee ander boekjes van nijntje besproken: Tellen met nijntje en Nijntje schuifboekje Wie woont hier?. Vandaag gaan we het derde en tevens laatste boekje bespreken ‘nijntje tovert kleuren’ een magisch boekje voor in bad! Het boekje is gemaakt van plastic, zodat hij prima kan worden meegenomen het bad in. Hoe leuk is dat! En weet je wat extra leuk is? Het boekje verandert van kleur in het water! Wauw!

Pure magie

De kleuren van de illustraties in dit badboek komen tevoorschijn als de pagina’s van dit boek met water in aanraking komen. Wat een magische beleving! De witte druppeltjes op de kaft veranderen ineens in vrolijke gekleurde druppels! Echt enorm leuk om te ontdekken. Ook de witte illustraties op de pagina’s, veranderen van kleur als ze in aanraking komen met water. Dat is dus dubbele pret in bad!

nijntje tovert kleuren

Uitvoering

Het boekje is vierkant, uitgevoerd in het plastic en opgevuld met foam, waardoor hij lekker zacht aanvoelt. De verschillende pagina’s zijn uitgevoerd in een eigen kleur (blauw, geel, rood). Een aantal illustraties zijn wit maar kleuren op zodra ze in aanraking komen met water. Niet alleen prima geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, maar vooral heel erg leuk!

nijntje tovert kleuren

Specificaties nijntje tovert kleuren

Titel nijntje tovert kleuren
Uitgeverij Uitgeverij Mercis Publishing
Auteur Dick Bruna
Illustrator Dick Bruna
Aantal pagina’s 8
Prijs 8,95 euro
ISBN 9789056476984
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

nijntje tovert kleuren

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *