Geronimo Stilton Reis naar het middelpunt van de aarde

Geronimo Stilton Reis naar het middelpunt van de aarde

Van de boeken van Geronimo Stilton krijg je toch nooit genoeg? Er zijn er inmiddels al heel wat verschenen, maar het blijft gewoon leuk. De manier van vertellen, de illustraties, de interessante weetjes, de bijzondere en vooral typische tekst-opmaak. Het blijft uitnodigend om de boeken te gaan lezen. In dit boek duiken we in de wereld van Jules Verne. Wie kent hem niet.

Het verhaal?

Professor Otto Lidenbrock stuit op een stukje perkament met daarop een oude en onbegrijpelijke tekst. Samen met zijn jonge neef Axel weet hij het perkament te ontcijferen. Ze lezen: Als je voor 1 juli afdaalt in de vulkaan Sneffels -via de krater die zich in de schaduw van de bergtop Scartaris bevindt- kom je bij het middelpunt van de aarde uit. Ik heb het gedaan. Arne Saknussemm.

En zo begint een waanzinnig avontuur, waarbij de prof en zijn neef uiteindelijk op 150 kilometer diepte bij een onmetelijk grote zee terechtkomen, midden in de prehistorie. Ze maken een gevecht tussen twee zeedino’s mee en dat is nog niets vergeleken met wat hen allemaal te wachten staat. Een ijzersterk meesterwerk van de beroemde Jules Verne, naverteld door Geronimo Stilton.

Wat vind ik?

Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen? Het is gewoon wederom een hartstikke spannend boek van Geronimo Stilton. Zeker een aanrader, net als al die andere boeken van Geronimo! En natuurlijk mag deze niet ontbreken in je verzameling!

lijn groen oudersenzo
Geronimo Stilton Reis naar het middelpunt van de aarde

Specificaties Geronimo Stilton Reis naar het middelpunt van de aarde

TitelGeronimo Stilton Reis naar het middelpunt van de aarde
UitgeverijDe Wakkere Muis
AuteurGeronimo Stilton
IllustratorDiversen
Aantal pagina’s213
ISBN9789085924555
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Floeffiewoeffie, een kinderboek over een lief, schattig hondje
Er is weer een nieuw boek van Geronimo Stilton: Red de Witte Walvis
Wat groeit er in mama’s buik? Met mooie illustraties!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *