Bakken met Jill, het meest smakelijke boek van Jill!

Bakken met Jill

Dit is absoluut niet het eerste boek van Jill dat we hier behandelen, maar het is wel het eerste kookboek van haar! Ik ben dol op haar manier van tekenen en het ziet er in haar boeken altijd zo toegankelijk uit, dat ik direct benieuwd ben of dit ook opgaat voor haar zoete baksels!

Typische Jill-touch

Het boek ziet er in ieder geval vrolijk uit en dan bedoel ik niet alleen de cover, maar ook als ik door het boek blader zie ik de vrolijke, gekleurde, typische Jill-touch. In het begin van het boek vind je basisinformatie over wat je bijvoorbeeld nodig hebt om een taart te bakken. Welk keukengerei mag absoluut niet ontbreken? En dat geldt ook voor de versiersels. Wat kan je allemaal gebruiken?

Basisrecepten

Als je alle basisinformatie hebt doorgenomen en alle ingrediënten in huis hebt gehaald, wordt het tijd voor de basisrecepten. Hoe maak je een luchtige botercrème? Of een eenvoudig glazuur? Altijd handig te weten hoe je dit moet doen! En als je dat allemaal hebt bekeken, of zelfs hebt uitgeprobeerd, is het ‘echte werk’ aan de beurt! Leuk koekjes bakken! Nog leuker bonbons op een stokje! Of nog veel leuker, een waanzinnig mooie taart! Eigenlijk kan ik niet kiezen en wil ik overal tegelijk mee beginnen. Ik organiseer binnenkort een high tea, leuk om dan wat gerechten uit dit boek te bakken!

Of je nou wel of geen keukenprinses bent, het maakt niet uit. De baksels in dit boek zijn laagdrempelig en het allerbelangrijkste is dat je plezier beleeft aan het bakken! Ik heb er zin in!

lijn groen oudersenzo
Bakken met Jill

Specificaties Bakken met Jill

TitelBakken met Jill
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurJill Schirnhofer
IllustratorJill Schirnhofer
Aantal pagina’s128
ISBN9789045215594
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Een vreemde vogel in de klas vanaf nu gratis beschikbaar
Fred zoekt vriend, een maatje. Want alleen is hartstikke saai!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *