Twinkel doet een wens

Twinkel doet een wensTwinkel is jarig en ze wil een gigaglitterfeestje geven voor al haar vrienden. Een dag van te voren is ze druk met het versieren van de Feeënvallei en het bakken van een reusachtige taart. Gelukkig heeft ze hulp van haar vriendinnen en aan het einde van dag ziet het er tiptop uit!

Storm

Alles lijkt in orde voor de grote dag, tot er ’s nachts een storm over het land raast en alle feestversiering weg blaast en door een enorme hoosbui de taart wordt natgeregend. De volgende dag ziet de kleine fee de chaos. Gelukkig schieten al haar vrienden te hulp en als ze dan aan het einde ook nog een wens mag doen, dan wenst ze…

Verjaardag

…ja, dat ga ik natuurlijk niet vertellen. Een heerlijk zoet en roze verhaal voor iedereen die van feeën houdt en natuurlijk gek is op een feestje, want het thema ‘verjaardag’ staat in dit boekje centraal, net als vriendschap en omgaan met teleurstellingen. De illustraties zijn kleurrijk (vooral veel roze), schattig en volop aanwezig. Niet alleen de schattige bosfeetjes zijn terug te vinden in dit boek, maar ook de bosdieren zien er prachtig uit.

Cover

In de cover zijn glitters gebruikt om het boek er nog feestelijker uit te laten zien! Door het gebruik van deze glitter, krijg je wat reliëf, wat voelbaar is wanneer je met je hand over de cover glijdt. Van dit boekje krijg ik gelijk zin om zelf een taart te gaan bakken. Met slagroom en roze glazuur. Gewoon omdat het kan, niet eens omdat er iemand jarig is!

Twinkel doet een wens

Specificaties Twinkel doet een wens

Titel Twinkel doet een wens
Uitgeverij Uitgeverij De vier windstreken
Auteur Katharina Holabird
Illustrator Sarah Warburton
Aantal pagina’s 32
Prijs 14,95 euro
ISBN 9789051165692
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Twinkel doet een wens

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn Oudersenzo

Kijk ook naar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *