222 Dingen om over te schrijven

222 Dingen om over te schrijven

Schrijf je graag maar heb je soms geen flauw idee waar je over wilt gaan schrijven? Dan is dit boek misschien een goede tip voor jou, want met deze 222 tips om over te schrijven kun je onmogelijk meer een writersblock krijgen. Het boek nodigt uit om over onderwerpen te schrijven als: ‘Maak een gedicht met uitgeknipte woorden uit de krant’ (leuk idee trouwens) of wat is de route van een slok water door je lichaam, of wat dacht je ervan om een horrorverhaal te schrijven over je eigen tandarts. Voor dat laatste heb ik geen fantasie nodig, ik vind de tandarts sowieso een hoog horrorgehalte hebben.

Snel niet meer groot genoeg

Er is echter een nadeel aan dit boek maar misschien heb jij er geen last van. Er is steeds een beperkte ruimte om je verhaal te schrijven. Als ik echter begin te schrijven, dan is zo’n plekje al snel niet groot genoeg meer. Dan wil ik doorschrijven tot ik mijn volledige ei kwijt ben. Meestal duurt dat wel even…

De onderwerpen vind ik echter erg inspirerend en uitnodigend om creatief te gaan schrijven. Zo’n 222 kapstokjes is best fijn om te hebben, ook als je het zonde vindt om in het boek te schrijven, kun je het boek natuurlijk prima gebruiken als uitgangspunt voor een spetterend blog!

Pure inspiratie

Met deze 222 prachtige aanknopingspunten heb je volop inspiratie voor vele blogs en verhalen. En mochten de woorden je niet kunnen inspireren? Misschien kunnen de foto’s in dit boek dit dan wel.
Schrijven is fijn, ik doe het mijn hele leven al en het is helemaal niet gek als je soms niet weet waar je het over wilt hebben. De keuze is immers mega… Dit boek geeft je gewoon een Kleine houvast. Leuk! Laat je door dit boek uitdagen tot creatieve hoogstandjes!

PS: Er staan in de titel dat het ‘voor de kids’ is, maar dat is natuurlijk lulkoek. Ook jij kunt je gewoon laten inspireren door dit boek!

lijn groen oudersenzo
222 Dingen om over te schrijven
222 Dingen om over te schrijven

Specificaties 222 Dingen om over te schrijven

Titel222 Dingen om over te schrijven
UitgeverijBBNC
AuteurNicole Neven
IllustratorLinda van den Berg
Aantal pagina’s240
ISBN9789045323404
liefs Marion

Meer informatie

Het duel der magiërs, een boek vol spanning!
En het wonder ben jij
De geheimen van Roscarbury Hall

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *