Het DierenpraatTV Doeboek

Het DierenpraatTV DoeboekDenken dat het in de zomervakantie alleen maar zonneschijn gaat worden, kan je natuurlijk doen, maar is niet zo realistisch. Er zullen ongetwijfeld wat regenachtige dagen tussen zitten. Het is en blijft immers gewoon Nederland. Als ik naar mijn weerapp kijk, ziet volgende week er bijvoorbeeld een tikkeltje grijzer en wateriger uit. Dat wordt ongetwijfeld minder buitenspelen, dan in de afgelopen weken mogelijk was.

Maar binnenspelen kan ook leuk zijn! Bijvoorbeeld met dit leuke doeboek voor je neus, is dat eigenlijk niet eens zo verkeerd. Laat die ‘kopjes en schoteltjes’ buiten maar naar beneden storten, binnen is er plezier en vertier genoeg.

Buitenspelen is gezond
Binnen spelen kan ook leuk zijn!

Voor de echte dierenliefhebber

Het DierenpraatTV Doeboek is hét doeboek voor iedere dierenliefhebber, geschreven door Britt en Richard – de twee presentatoren van DierenpraatTV. Ga met Britt en Richard op safari in je achtertuin, ontdek welke vogels er rondom je huis leven en lees alles over de verzorging van dieren!

Wat staat er in het boek?

Naast heel veel interessante informatie over uiteenlopende dieren, vind je in dit boek ook leuke kleurplaten, spelletjes, puzzels en nog veel meer. Elke pagina is een nieuw feestje waardoor vervelen echt een keuze gaat worden. Hoe knip je bijvoorbeeld de nagels van je cavia, en hoe verzorg je je schildpad? Wat is de beste hond voor jou? En wat kost een huisdier eigenlijk?

Vol plezier

Als klein meisje zou ik dit boek geweldig hebben gevonden. Het staat vol leuke spelletjes zoals ‘zoek de verschillen’, ‘sudoku’, knutselwerkjes en nog veel meer leukigheden. Absoluut een vakantietip! Ook leuk om mee te nemen in de auto of op de vakantiesbestemming!

Tips voor een lange autorit
Kamperen met kinderen – Tips!
Op vakantie met je kindje – Waar moet je rekening mee houden?

Het DierenpraatTV Doeboek

Specificaties Het DierenpraatTV Doeboek

Titel Het DierenpraatTV Doeboek
Uitgeverij Karakter Uitgevers
Auteur Britt Dekker en Richard Versluis
Illustrator
Aantal pagina’s 96
Prijs 14,99 euro
ISBN 9789045213194
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp
Onze andere boekbesprekingen

Het DierenpraatTV Doeboek

lijn oudersenzo

Kijk ook naar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *