Voor alle sterren in de nacht

Voor alle sterren in de nacht

Wie leest zijn kinderen nou geen verhaaltje voor het slapen gaan en ‘Voor alle sterren in de nacht’ is hiervoor wel een heel toepasselijk boekje, met prachtige illustraties. De rituelen van Beertje zullen je kindje absoluut bekend voor komen, want ook hij moet zijn tandjes poetsen en zijn pyjama aantrekken. En als hij dan eenmaal in zijn bedje ligt, mag hij van zijn mama een wens doen. En hij wenst dat hij kan vliegen en kan zwemmen met de vissen en…

In zijn fantasie

Nou ja, Beertje wenst nog veel meer en in zijn fantasie kan dit ook gewoon allemaal. Samen met zijn mama, want zij blijft tijdens al zijn wensen aan zijn zijde. Of dat nou op de top van een paardenbloem is of in de lucht tussen de vogels, zijn moeder is er overal bij. Uiteindelijk belandt Beertje natuurlijk gewoon in zijn bedje en krijgt hij van zijn mama nog een hele dikke welterustenkus.

Slaap lekker lief Beertje.

Vormgeving

De beperkte tekst bevindt zich telkens in een sierlijk kader in de illustratie of op een aparte pagina, met een kleinere illustratie erbij. De grote tekeningen zijn echte kijk- en praatplaten. De gedetailleerde illustraties met krijt gemaakt in zachte kleuren en hebben een wazige, dromerige sfeer. Mooi geïllustreerde schutbladen; voorin een wolkenhemel in de avondschemering vol fraaie roze wolken en achterin een nachtelijke hemel vol sterren. Kortom, een voorleesboek om bij weg te dromen!

lijn groen oudersenzo
Voor alle sterren in de nacht

Specificaties Voor alle sterren in de nacht

TitelVoor alle sterren in de nacht
UitgeverijLemniscaat
AuteurKarl Newson
IllustratorChiakiokada
Aantal pagina’s26
ISBN9789047710653
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Slaapritueel voor je peuter. Hiermee slaapt hij lekker in!
Ik neem je mee

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *