Kat is de draad kwijt

Kat is de draad kwijtWat een grappig boek is dit! Kat en Wol zijn allerbeste vrienden. Kat heeft de grootste lol met Wol. Maar op een dag wil Meisje ook met Wol spelen. Kat vindt het maar niks maar heeft geen idee wat Meisje met Wol van plan is…

Veranderd!

… totdat Meisje klaar is met Wol. Maar Wol is niet meer zijn ronde stuiterige zelf… Wol is… nou ja, dat ga ik niet verklappen, want dat maakt het boekje juist zo leuk. Je snapt dat Kat best een beetje boos is omdat Wol zo is veranderd. Maar uiteindelijk blijkt Kat toch wel de voordelen te zien van zijn hernieuwde vriendje Wol, want eigenlijk is Wol super handig op deze manier! Misschien niet om mee te spelen, maar toch. Op deze manier biedt Wol toch ook heel veel voordelen.

Even wennen

Een boekje over omgaan met veranderingen, op een leuke en speelse manier gebracht. Soms zijn bepaalde veranderingen helemaal niet zo vervelend en is het hooguit een kwestie van even wennen.

Kat is de draad kwijt

Specificaties Kat is de draad kwijt

Titel Kat is de draad kwijt
Uitgeverij BBNC Uitgevers
Auteur Jacob Grant
Illustrator Jacob Grant
Aantal pagina’s 32
Prijs 7,50 euro
ISBN 9789045323497
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Kat is de draad kwijt

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn Oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *