Verhalen Buidels van Eerlijk Speelgoed

Kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden en als ouder is het heerlijk om je kinderen voor te lezen. Even lekker rustig met een boek, tijd met je kindje spenderen. Maar vaak hebben kinderen tijdens het lezen nogal wat vragen over het verhaal. Daarom is de verhalen buidel van Eerlijk Speelgoed ideaal voor het voorlezen van kinderen.

Verhalen Buidels van Eerlijk Speelgoed

Wat is een verhalen buidel?

Een verhalen buidel is een zak waarin niet alleen een voorleesboek zit, maar ook figuren om het verhaal na te spelen! Dit kan je samen met je kinderen doen, maar zij kunnen dit natuurlijk ook alleen. De figuren die erbij zitten ondersteunen het verhaal en zijn duurzaam. Zo kan je kind tijdens het voorlezen luisteren naar het verhaal en tegelijk meespelen met de bijgeleverde figuren. Als je klaar bent met lezen (en spelen) kun je alles opbergen in de handige katoenen buidel, zodat het hele verhaal compleet blijft.
Op de buidel staat gedrukt welk verhaal het is. Mocht je dus meerdere verhalen buidels hebben kun je zo alles goed bij elkaar houden.

Waarom maakt dit het voorlezen nog leuker?

Door de figuren is je kind nog actiever bezig met het verhaal en begrijpen op deze manier ook beter waar het verhaal over gaat. Je kunt dit tussendoor testen door middel van het stellen van vragen en je kind het verhaal na te laten spelen met de bijgeleverde figuurtjes. Dit maakt het voor mij nog leuker om voor te lezen en voor de kinderen nog leuker om te luisteren.

Mijn kinderen hebben genoten van het voorlezen uit het boek van de verhalen buidel “De Rode Appel”, het naspelen van het verhaal en daarna moest er natuurlijk nog even het verhaal voorgespeeld worden aan Papa die na zijn werk thuis kwam.

6 verschillende verhalen

De verhalen buidels zijn verkrijgbaar in 6 varianten, zoals bijvoorbeeld ‘Rupsje Nooitgenoeg’, ‘Twéé Krrr…okodillen’ en ‘Mama Kwijt’.

Specificaties Verhalen Buidels

TitelVerhalen Buidels – De rode appel
UitgeverijEerlijk speelgoed
Auteur
Illustrator
Bestel direct

Meer informatie

De prinses en het kacheltje, een beetje teveel van alles
Lang leve klein konijn, over een jarig konijn!
Een goed lied zingt zichzelf
Chanel meets Cinderella 4 Fashion Academy, voor de echte fashionliefhebber

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Kim de Jong

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *