Emma Bos, Eenhoornexpert. Wie is er nou niet gek op eenhoorns?

Emma Bos, Eenhoornexpert

Eenhoorns zijn hipper dan ooit. Wie is er nou niet gek op eenhoorns? Ze zijn met magie omhuld, zien er prachtig uit en leven vooral in onze fantasie. Misschien is jouw zoon of dochter ook wel een eenhoornexpert, net als Emma Bos. Emma vindt zichzelf ook een echte eenhoorexpert en ze doet er alles aan om haar eenhoorns magie bij te brengen en hun troep op te ruimen. Haar moeder is wat minder blij met haar hobby.

Vol informatie

Emma Bos barst gewoon van informatie en kennis die ze graag wilt delen. Ze heeft zichzelf bestempeld tot eenhoornexpert en heeft al haar speelgoedknuffels en huisdieren verkleed met hun eigen unieke hoorns. Wel vreemd dan dat ze niets doorheeft als er een échte eenhoorn haar huis komt binnenwandelen.Maar dat mag de pret natuurlijk helemaal niet drukken. Als Eenhoornexpert had ze dat vast wel door, maar liet gewoon koelbloeding niks merken.

En wat vind ik?

Ik vind het een schattig – en herkenbaar – voorleesboek. Het is heerlijk wanneer kinderen volledig op gaan in hun fantasie. De een voelt zich superman en denkt dat hij de hele planeet kan redden, de ander voelt zich net als Emma een expert ergens in. Het is ook allemaal leuk en het geeft kinderen ook nog eens een goed gevoel.
Heeft jouw kindje het door dat er ook een echte eenhoorn door het huis van Emma loopt? Waaraan kan je deze eenhoorn herkennen?

lijn groen oudersenzo
Emma Bos, Eenhoornexpert

Specificaties Emma Bos, Eenhoornexpert

TitelEmma Bos, Eenhoornexpert
UitgeverijRubinstein Publishing
AuteurMorag Hood
IllustratorElla Okstad
Aantal pagina’s32
ISBN9789047625513
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Het grote Jill-Spelletjesboek
Het DierenpraatTV Doeboek, leuk voor de zomervakantie!
Creatieve teken technieken, leuk voor de beginnende tekenaar

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *