Het grote Spelletjesboek van Jill Schirnhofer

Het grote Jill-Spelletjesboek

Jill Schirnhofer is geen onbekende op Oudersenzo. Inmiddels hebben we al een aantal boeken van haar besproken zoals: Het grote Jill schetsboek, Meer tekenen met Jill en Mijn dagboek. Nu is Het grote Jill-Spelletjesboek aan de beurt. De typische manier van tekenen prikkelt de jonge tekenaar. De uitleg in de boeken zijn door kinderen goed te volgen. Eerlijk gezegd denk ik dat ook veel volwassenen haar manier van tekenen aanspreekt.

Het grote Jill-Spelletjesboek

Het Grote Jill-Spelletjesboek is in dit geval geen tekenboek, maar het is natuurlijk niet verwonderlijk dat ’tekenen’ centraal staat in dit boek. Alle pagina’s zijn opgevrolijkt met haar typische manier van illustreren en de meeste tekeningen nodigen je uit om door jou ingekleurd te worden. Het boek biedt echter veel meer. Naast de vele tekentips vind je in dit boek bijvoorbeeld ook veel beautytips. Wist je bijvoorbeeld dat je nagels in no time droog zijn wanneer je ze even dipt in een bakje met ijsklontjes? Ook is er ruimte voor recepten – bijvoorbeeld van een overheerlijke supershake – knutseltips, spelletjes, rebussen en nog veel en veel meer.

Wie is Jill Schirnhofer?

Multitalent Jill Schirnhofer (Amsterdam) tekent, ontwerpt, schrijft en maakt programma’s. Ze is bekend van haar eigen tv-programma ‘Jill’ op Zapp en van haar YouTube-filmpjes. Onder jonge meiden is zij razend populair. Ze is auteur van bestsellers als Tekenen met Jill en Het grote Jill doeboek.

Wat vind ik?

Dit is een boekje waar kinderen vrolijk van kunnen worden en vol enthousiasme in zullen duiken. Het is echt een boek van nu, vol tips en spelletjes. Absoluut een aanrader voor de komende vakantie. Hiermee zullen ze wel even zoet zijn… Met vooral veel kleur- en tekenplezier!

lijn groen oudersenzo
Het grote Jill-Spelletjesboek

Specificaties Het grote Jill-Spelletjesboek

TitelHet grote Jill-Spelletjesboek
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurJill Schirnhofer
IllustratorJill Schirnhofer
Aantal pagina’s96
ISBN9789045213095
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Thea Stilton – Een droombruiloft
Geronimo Stilton – Het raadsel van de schat
Dikke doei dierentuin, een super schattig voorleesboek

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.