www.wat? met alle antwoorden op je internetvragen!

www.wat? met alle antwoorden op je internetvragen!

In deze blog aandacht voor het kinderboek “www.wat?“. Het boek met alle antwoorden op je internetvragen.
Kinderen groeien er van kleins af aan mee op: internet. Hoe ouder ze worden, hoe meer ze er mee te maken krijgen. Informatie zoeken voor school, social media, gamen, Youtube en/of chatten. Maar internet is groot en het roept daarom ook vast veel vragen op bij kinderen. Al deze vragen zijn gebundeld in dit boek en op al die vragen wordt uitgebreid antwoord gegeven. Want wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een chatsite en een forum? Wat betekent .com en kun je dingen van internet verwijderen?

Internet

Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is wel op internet te vinden. Een koppeling van miljoenen websites aan elkaar. Niemand kan internet stil leggen, behalve als alle kabel- en radioverbindingen of alle computers op de wereld tegelijk uitvallen. Alleen dan is er geen internet meer.

Niet alleen voor de kids

Het boek is zeker niet alleen interessant voor kinderen. Als ik het doorblader kom ik genoeg vragen tegen waar ik zelf ook het antwoord op wil weten en dan blijkt, ondanks dat ik er dagelijks mee werk, dat ik zeker nog niet alles weet.

Mooie foto’s

Het boek ziet er netjes verzorgd uit. Het heeft een harde kaft waardoor het niet snel zal beschadigen. De bijzondere foto’s van Jan van Holleben geven het boek een kleurrijke uitstraling. De antwoorden zijn bondig, krachtig, helder en goed te begrijpen. Het boek is zonder twijfel een aanrader voor thuis en/of op school!

lijn groen oudersenzo
www.wat? met alle antwoorden op je internetvragen!

Specificaties WWW.wat?

TitelWWW.wat?
UitgeverijDe Vier Windstreken
AuteurJane Baer-Krause en Kristine Kretschmer
IllustratorJan von Holleben
Aantal pagina’s164
ISBN9789051165937
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Tellen met nijntje, een leerzaam fleurig schuifboekje!
Nijntje schuifboekje Wie woont hier?
Een mooi boek over Kleine wijze wolf

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *