Je baby’s eerste jaar voor vaders

Je baby's eerste jaar voor vaders

Er zijn heel wat boeken geschreven over het eerste jaar van je baby. De meesten van deze boeken zijn speciaal geschreven voor jonge moeders. Slechts een enkel boek is geschreven voor jonge vaders. Net als dit boek. Jammer dat het er maar zo weinig zijn, want ook voor de vaders staat er een heel ander leven te wachten. Van jonge man, vriend, partner, broer, zoon en/of oom, krijg je er ineens een nieuwe rol bij: Vader. Niet zomaar een rol, maar zelfs een heel belangrijke, namelijk het begeleiden van een kleine baby tot een zelfstandige volwassene.
Daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Zeker het eerste jaar, zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten en daar goed op bent voorbereid.

Versterken van de band

Dit boek is een praktische handleiding voor de jonge vader en geeft informatie over het verzorgen van je baby en het versterken van je band met dit kleine mensje. In dit boek vind je alle informatie die je als kersverse vader nodig hebt. Het bereid je voor op de geboorte maar geeft je ook tips over de verzorging van je baby en het babyproof maken van je huis. Gelukkig ontrafelt het boek ook wat mythen over het vaderschap.

Met liefde en respect

Het boek neemt je bij de hand door de wonderlijke wereld van het vaderschap. Het boek begint bij het prille begin en laat weten wat er in de komende vier/vijf jaar gaat gebeuren.
Het boek is met liefde en respect voor het vaderschap geschreven. Het is er niet alleen om je praktische dingen te leren, maar ook om van het vaderschap te genieten.

Schrik niet

Schrik niet als je dit dikke boek voor je ziet liggen. Je hoeft het echt niet allemaal uit je hoofd te leren. Zie het meer als een naslagwerk, waar je in kijkt op momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken.

lijn donker geel oudersenzo
Je baby's eerste jaar voor vaders
lijn donker geel oudersenzo

Specificaties

TitelJe baby’s eerste jaar voor vaders
UitgeverijUitgeverij BBNC
AuteurSharon Perkins, Stefan Korn, Scott Lancaster en Eric Mooij
Aantal pagina’s392
Prijs29,99 euro
ISBN9789045353579
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
Vader worden doe je niet alleen
Themapagina: Vaders
Tienervader: Help ik word vader!
Vaderdag – Verwen Papa de hele dag!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn oudersenzo met hartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.