De verloren ziel

Vandaag behandelen we het boek “De verloren ziel” an Christian Jacq.

Het liefst zou ik veel meer tijd willen nemen om een boek te pakken en volledig op te gaan in het verhaal. Wegdromen naar andere oorden, andere levens, andere ervaringen. Helaas is daar tijd voor nodig en doorgaans ontbreekt die tijd me, waarschijnlijk net als bij vele andere werkende moeders. Het lezen beperkt zich hierdoor vaak tot slechts de vakantie. Maar als het dan vakantie is, dan lees ik ook echt het ene na het andere boek. Dat is voor mij pure ontspanning.

De verloren ziel

Voorkeur

Natuurlijk hebben sommige titels mijn voorkeur. Ik hou niet van alles, maar een combinatie van feiten en fictie, vind ik wel heel erg leuk. Het prikkelt de verbeelding, het geeft je voeding om nog verder weg te dromen. Daar houd ik van. En ‘De verloren ziel’ is zo’n boek. De schrijver en egyptoloog Christian Jacq, neemt je mee naar het magische Egypte, naar een strijd tegen het kwaad. En ook al wil je het misschien niet, het boek blijft je betoveren tot de laatste pagina. Eerder laat het zich niet wegleggen. Je bent dus gewaarschuwd.

Christian Jacq

Christian Jacq is schrijver en egyptoloog. Op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door het Oude Egypte en sindsdien liet hij het onderwerp niet meer los. Hij brak internationaal door met zijn ‘Champollion – en Ramses series’, die wereldwijde bestsellers werden.

Specificaties De verloren ziel

TitelDe verloren ziel
UitgeverijXander Uitgevers
AuteurChristian Jacq
Illustrator
Aantal pagina’s229
ISBN9789401607919
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Tutti Meloettie, alles over letters voor veel creatief plezier
De kracht van de stilte
Mijn bullet journal, een creatieve geheugensteun!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *