Een dikke tien van Meester Mark

Een dikke tien van Meester Mark

De grappige foutjes en schattige briefjes van kinderen worden al jarenlang verzameld door Mark van der Werf, beter bekend als ‘Meester Mark’. Het boek ‘Een dikke tien van Meester Mark’ is zeker niet de eerste en aangezien kinderen naar school blijven gaan, zal er voldoende stof zijn om nog lang dit soort grappige boeken uit te geven.

Wie herkent de lieve briefjes nou niet? Ook dit boekje zit weer vol foutjes en aandoenlijke berichtjes van kinderen aan hun juf of meester. Zo schattig. Een boek dat je misschien niet in één keer uitleest, maar absoluut een boek dat je vaak tussendoor even zal pakken om nog een paar pagina’s te bekijken en zacht te gniffelen.

In dit boek

In dit boekje vind je briljante ingevingen, ontwapenende foutjes en lieve briefjes: De mooiste kinderlogica is weer verzameld in dit boekje. Voor ‘Een dikke tien van Meester Mark’, het vervolg op het succesvolle ‘Meester Mark rekent het goed’, bewaarde hij de leukste plaatjes; een paar klassiekers, die al eens op zijn populaire Facebook- en Instagrampagina’s verschenen, maar vooral gloednieuwe afbeeldingen. Hét cadeauboek voor iedereen die opkikkert van kinderlogica.

Glimlach

Als je dit boek doorbladert kan het niet anders dan dat je een glimlach op je lippen krijgt. Zelfs met het ijskoude weer buiten, word je warm van zoveel tedere verrassingen. Absoluut leuk om te lezen! Perfect cadeau ook voor de juf of meester!

lijn groen oudersenzo
Een dikke tien van Meester Mark

Specificaties Een dikke tien van Meester Mark

TitelEen dikke tien van Meester Mark
UitgeverijUitgeverij Scriptum
AuteurMark van der Werf
Illustrator
Aantal pagina’s160
ISBN9789463190886
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Schoolpleinmoeder, een grappig boek van Mark van der Werf
Kraambezoekboek, voor bijzondere boodschappen van het kraambezoek
De nachtmerrie van iedere ouder: Gestolen
De elfde plaag

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *