Het duel der magiërs, een boek vol spanning!

Christian Jacq – Het duel der magiërs

Persoonlijk vind ik Christian Jacq een fijne schrijver. Ik neem hem graag in mijn koffer mee op vakantie. Zijn boeken lezen vlot en weten je steeds opnieuw te ontvoeren uit je luie stoel en mee te nemen op een spannend avontuur. Vooral als je van een vleugje mystiek houdt en je kunt wegdromen naar vervlogen tijden… Heerlijk toch?!

Zwarte magiër Kekou

Ook in dit boek neemt Christian je weer mee. Prins Setne, de jongste zoon van Ramses II, staat op het punt zijn verloofde Sekhet na lange tijd terug te zien, maar dan wordt ze ontvoerd. Haar vader, de zwarte magiër Kekou, heeft voor zijn duistere plannen de ziel van zijn dochter nodig.
Setne zet alles op alles om zijn verloofde te redden. Samen met zijn metgezellen gaat hij de strijd aan tegen het kwaad. Zal het hen lukken Sekhet te bevrijden en Kekous plannen te dwarsbomen, om zo de toekomst van het hele Egyptische koninkrijk veilig te stellen?

Het duel der magiërs is het spannende nieuwe deel in de magistrale Setne-serie. Zelfs de prijs is leuk aan dit boek! Voor Christiaan Jacq maak ik graag een plekje vrij in mijn koffer of op mijn nachtkastje…

lijn groen oudersenzo
Christian Jacq – Het duel der magiërs
lijn groen oudersenzo

Specificaties Het duel der magiërs

TitelHet duel der magiërs
UitgeverijXander Uitgevers
AuteurChristian Jacq
Illustrator
Aantal pagina’s206
ISBN9789401608862
liefs Marion

Meer informatie

Babynamenboek, voor het kiezen van de juiste babynaam
Babykamerprints, schattige prints voor de babykamer!
Thrillers die perfect geschikt zijn voor Halloween

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *