6 leestips, waar jij blij van wordt

6 leestips, waar jij blij van wordt

Misschien zit de vakantie er al op, maar wellicht heb je nog een week, of zelfs twee. Maar ook als je weer aan het werk bent, is zo nu en dan een momentje voor jezelf niet alleen fijn, maar ook hartstikke noodzakelijk! Je kunt niet alleen in de rol van mama of papa zijn. Jij bent er ook nog en jij telt ook nog steeds mee.

Geen luxe maar een must

Zo af en toe een momentje voor jezelf is geen luxe maar een absolute must. Met voldoende rust- en verwenmomenten voor jezelf, blijf (word) je echt een leukere mama of papa. Aan een gestresste ouder die maar als een kip zonder kop door blijft rennen, heeft echt helemaal niemand iets. Als je van lezen houdt, kunnen die momenten prima worden ingevuld met een goed boek. Maar wat is nou een goed boek? Ken je die momenten dat je in de boekwinkel staat met het voornemen jezelf te verwennen met één of meerdere boeken, maar als je dan al die titels ziet, dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet? Ik wel.

Daarom stelde ik deze tips voor je samen. Dit waren namelijk de meest verkochte boeken in het genre Thriller en Fantasy van de afgelopen maand. Een mooie leidraad dus.

lijn groen oudersenzo
6 leestips, waar jij blij van wordt
6 leestips, waar jij blij van wordt

Tip 1: Super de luxe

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti’s een penthouse hebben, en Emma neemt het aanbod met beide handen aan.

De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe – diners in fantastische restaurants, party’s op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar wanneer ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Wanneer Emma op onderzoek uitgaat en enkele schokkende ontdekkingen doet over de tweeling, wordt de zaak alleen nog maar vreemder. Haar eigen leven komt hierbij op het spel te staan…

Auteur: Suzanne Vermeer
Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers
ISBN: 9789400508897
Online te koop: Bol.com

lijn groen oudersenzo
6 leestips, waar jij blij van wordt

Tip 2: Achter gesloten deuren

‘Achter gesloten deuren’ lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest!

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

‘Achter gesloten deuren’ houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! ‘Een van de topthrillers van 2016!’

Auteur: B.A. Paris
Uitgeverij: Ambo Anthos
ISBN: 9789026339936
Online te koop: Bol.com

lijn groen oudersenzo
6 leestips, waar jij blij van wordt

Tip 3: De dag van de doden

‘De dag van de doden’ is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.

De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen auto, de man achter het stuur blijkt al een week eerder te zijn vermoord. Op Hampstead Heath brandt een vuurstapel, in de vlammen ligt het volgende slachtoffer.

Het aantal doden neemt snel toe, maar het politieonderzoek loopt vast: het is duidelijk dat de dader een spel speelt. Voor deze onconventionele moordenaar dient elk lijk slechts als boodschap aan één vrouw. Psychoanalytica Frieda Klein is namelijk ondergedoken, en iemand is naar haar op zoek. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven…

Auteur: Nicci French
Uitgeverij: Ambo Anthos
ISBN: 9789026339592
Online te koop: Bol.com

lijn groen oudersenzo
6 leestips, waar jij blij van wordt

Tip 4: Het meisje in het ijs

Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige…

Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal?

Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn – voordat het te laat is.
Auteur: Robert Bryndza
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022582022
Online te koop: Bol.com

lijn groen oudersenzo
6 leestips, waar jij blij van wordt

Tip 5: Vakantievrienden

Op kampeervakantie in Frankrijk met haar gezin raakt Mieke in de ban van de mysterieuze Ewoud. Al snel loopt de spanning op…
Mieke en Thom Zuidkerken grijpen de jaarlijkse kampeervakantie met hun gezin aan om te proberen hun huwelijk te redden. Sinds Mieke weet dat Thom is vreemdgegaan staat hun relatie onder grote druk.

Via de vakantievriendjes van de kinderen ontmoeten ze Wendy en Ewoud, met wie ze gezellig borrelen en barbecueën. Mieke voelt zich aangetrok- ken tot de spannende en intrigerende Ewoud en bekijkt haar eigen door- sneehuwelijk ineens met heel andere ogen. En dat heeft grote gevolgen..
Auteur: Linda van Rijn
Uitgeverij: Uitgeverij Marmer BV
ISBN: 9789460681042
Online te koop: Bol.com

lijn groen oudersenzo

Cadeautips

Met het oog op de komende feestdagen zijn dit stuk voor stuk leuke cadeautips. Voor jezelf of voor de ander.
Ik wens je in ieder geval heel veel leesplezier! En mocht je een van deze boeken gelezen hebben, zou ik het leuk vinden om bij de reacties te lezen wat je van het boek vond. Was het een echte tip? Of had je er meer van verwacht?

liefs Marion

Meer informatie

Heerlijk ontspannen met Match, een warm liefdesroman
222 Dingen om over te schrijven
De geheimen van Roscarbury Hall

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *