En het wonder ben jij

En het wonder ben jijTerwijl het weer buiten steeds druileriger begint te worden, wordt het binnen juist weer des te gezelliger. Ik vind het heerlijk om de knusheid binnen aan te vullen met een goed boek. Laat het buiten maar nat worden, de boodschappen liggen al netjes waar ze horen. Een kopje thee, een brandend geurkaarsje, zachte muziek en een goed boek, zoals dit boek bijvoorbeeld. Een melancholieke roman, dat past toch prachtig bij het dramatische herfstweer?

Onmogelijke liefde

Het boek gaat over een onmogelijke liefde, geïnspireerd door de jong overleden kunstschilder Aad Donker, die begin jaren negentig bekend werd als lid van schilderscollectief After Nature. Hij ontmoet zijn grote liefde in New York, maar wat in eerste instantie ‘oneindig’ leek, bleek dat uiteindelijk toch niet te zijn. De relatie stopte en Aad Donker maakte een einde aan zijn leven…

Dagboeken en brieven

Eva Posthuma de Boer ging met zijn dagboeken en brieven aan de slag en haalde haar inspiratie voor dit boek uit de woorden die Aad Donker heeft achtergelaten. Uit zijn persoonlijk drama is ‘En het wonder ben jij’ geboren, een rauw verslag van een onmogelijke liefde in het decor van een romantisch kunstenaars bestaan.

Gevangen in het verhaal

Ik neem nog even een slokje thee en lees nog even verder. ‘Oh, is het al etenstijd en jullie hebben honger? Nou, nog heel even dit hoofdstuk aflezen en dan…’
Heerlijk om zo gevangen te worden in het verhaal…

En het wonder ben jij

Specificaties En het wonder ben jij

Titel En het wonder ben jij
Uitgeverij Ambo Anthos
Auteur Eva Posthuma de Boer
Illustrator
Aantal pagina’s 293
Prijs 20,00 euro
ISBN 9789026337420
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

En het wonder ben jij

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn Oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *