9 maandendagboek

9 maandendagboek

Onlangs bespraken we al het prachtige nieuwe boek van Pauline Oud ‘Kraambezoekboek’. Maar er is nog zo’n stoer boek, namelijk ‘9 maanden dagboek’. Andere strekking, maar net zo’n prachtige parel die je gewoon zou moeten hebben. De zwangerschap is een bijzondere tijd, daar hoort een mooi boek bij. Het boek is overigens niet alleen geschikt voor heterostellen, maar ook voor lesbische of homostellen. De vragen worden namelijk heel neutraal gesteld.

Wat kun je er mee?

In dit boek vind je informatie over je zwangerschap. Wat kun je verwachten? Waar moet je voor zorgen? Wat kun je beter niet eten? Hoe groot is je baby nu? Hoe ziet hij er nu uit? Kortom, het boek staat boordevol informatie. Maar er is meer. Er is namelijk volop ruimte om jouw ervaringen erbij te schrijven. Het lege boek is prachtig, maar een ingevuld boek is van onschatbare waarde!

Grappige illustraties

De tekeningen zijn zo schattig en de opmaak van het boek is stoer en hip. Verwacht geen lege pagina’s waar je zelf lange verhalen kunt schrijven, want die zijn er niet. Het gaat meer om het noteren van korte ervaringen. Je hebt zo alles netjes bij elkaar. En ik ben echt helemaal verliefd op de vormgeving! Top gedaan!

9 maandendagboek

Specificaties 9 maandendagboek

Titel9 maandendagboek
UitgeverijUitgeverij Imagebooks Factory
AuteurPauline Oud
IllustratorPauline Oud
Aantal pagina’s132
Prijs17,95 euro
ISBN9789463332262
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries
Coming out Day – Ik kwam ooit uit de kast
Een kind opvoeden binnen een homohuwelijk

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

9 maandendagboek
lijn oudersenzo met hartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *