Tutti Meloettie, alles over letters voor veel creatief plezier

Jaren geleden heb ik eens een cursus ‘Kalligrafie’ gedaan. Zo’n schriftelijke cursus, volgens mij van het LOI. Maar zeker weten doe ik dat niet meer. Ik heb dat destijds hartstikke leuk gevonden en eigenlijk vind ik dat nog steeds. Mijn interesse is niet veranderd, ik heb er alleen niet zoveel tijd meer voor. Als ik echter Tutti Meloettie doorblader, begint het weer te kriebelen. Want moet ik er niet gewoon weer eens tijd voor maken?

Tutti Meloettie - alles over letters

Alles over letters

In Tutti Meloettie – alles over letters leer je stap voor stap je handschrift mooier maken en word je verder begeleid naar kalligrafie. Je leert allerlei technieken en materialen te gebruiken. Bijvoorbeeld te schrijven met een brushpen, kalligrafiepen en penselen. In dit boek leer je een ontwerp te maken en illustraties te tekenen. Alles op je eigen tempo. Je krijgt achtergrond informatie en je leert bijvoorbeeld de verschillen tussen kalligrafie,typografie en handletteren. Het is niet alleen interessant, maar ook hartstikke leuk!

Inspiratie

Dit boek is eigenlijk één grote inspiratiebron. Naast alle informatie staan er heel veel leuke, creatieve voorbeelden in. bijvoorbeeld van mooie, sfeervolle illustraties, die uitnodigend zijn om direct met je penselen aan de slag te gaan. Leuk! Ik word altijd vrolijk van creatieve boeken!

Specificaties Tutti Meloettie – alles over letters

TitelTutti Meloettie – alles over letters
UitgeverijTutti Meloetties
AuteurTineke de Raat
IllustatorTineke de Raat
ISBN9789082752205
liefs Marion

Meer informatie

Groene zeepjes & sopjes
222 Dingen om over te schrijven
Elke dag een foto

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *