De geheimen van Roscarbury Hall

De geheimen van Roscarbury Hall

Moeders hebben eigenlijk nooit écht vakantie en kunnen daarom tussendoor altijd wat vakantieminuten gebruiken. Even een momentje voor jezelf op die heerlijke luie stoel, met dit boek. Van dit boek zijn maar liefst al 250.000 exemplaren verkocht. Een bewezen toppertje dus!

Het boek neemt je mee naar de zussen Ella en Roberta O’Callaghan. Zij leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes…

Op zoek naar haar biologische moeder

De Amerikaanse Debbie is op zoek naar haar biologische moeder. Ze heeft niet lang meer te leven en hoopt te ontdekken wie ze is. Haar zoektocht brengt haar bij een klooster in Ierland, maar daar vindt ze enkel leugens en vijandigheid.

Financiële problemen

Om uit de financiële problemen te komen en hun landgoed te redden, besluit Ella om een café te openen in de balzaal – tot groot afgrijzen van Roberta. Als Debbie aanbiedt om te helpen in het café wordt de sfeer tussen de twee zussen nog grimmiger. Dan komt Debbie eindelijk meer te weten komt over haar moeder en brengt ze een adoptieschandaal aan het licht dat zowel de gemeenschap als de ruziënde zussen zal verbijsteren.

Even zorgen vergeten

Ann O’Loughlin slaagt erin om je eigen zorgen even te vergeten en naar de achtergrond te schuiven en volledig op te gaan in het verhaal van deze zussen. Misschien niet verwonderlijk want Ann is in Ierland een gerenommeerd journalist en werkt o.a. voor de Irish Independent en de Evenening Herald. Dit boek was haar debuut en als je dan zoveel exemplaren weet te verkopen, dan kun je zeggen dat dit geslaagd is…!

lijn groen oudersenzo
De geheimen van Roscarbury Hall

Specificaties De geheimen van Roscarbury Hall

TitelDe geheimen van Roscarbury Hall
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
AuteurAnn O’Loughlin
Illustrator
Aantal pagina’s304
ISBN9789400510135
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Thrillers die perfect geschikt zijn voor Halloween
Het duel der magiërs, een boek vol spanning!
En het wonder ben jij

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *