Ontwakende goden

Ontwakende goden

Ontwakende goden is de opvolger van het spannende boek ‘Slapende reuzen’. Een wereldwijde beststeller en dat zal waarschijnlijk voor deze titel ook het geval gaan zijn. Hoe spannend het verhaal wanneer reuzen de aarde bedreigen. Wie zegt dat de fictie van nu niet de non-fictie is van de toekomst? Niemand kan bewijzen dat het niet zo is… en met die wetenschap in je hoofd, lees je het boek uit. Het liefst in één ruk, van voor naar achter. Met steeds die vraag in je hoofd: ‘Stel je voor dat…’

Aan het antwoord wil je niet eens denken, maar daarover je lees je in dit spannende boek.

Laat je ontvoeren en meeslepen door dit boek. Het pakt je uit je luie stoel en neemt je mee op een spannende reis. Een reis van de toekomst. Misschien wel die van de mensheid…

Het verhaal

Als kind deed Rose Franklin een verbijsterende ontdekking: een metalen hand, die diep in de aarde begraven was. Daarna stond haar leven in het teken van dit mysterie en de zoektocht naar het antwoord op de vraag: waarom lagen er overal ter wereld reusachtige metalen lichaamsdelen?

Jaren van onderzoek hebben intrigerende antwoorden opgeleverd, maar evenzoveel verwarrende vragen. Het antwoord lijkt dichterbij dan ooit als een tweede robot – veel groter dan de eerste – zich uit het niets manifesteert, midden in de binnenstad van Londen.

De mensheid zit aan de buis gekluisterd en volgt alle ontwikkelingen live. Zou dit dan het eerste contact zijn met buitenaards leven? Is dit het moment waar de mensheid meer te weten komt over de oorsprong van het universum? Als deze met een bliksemaanval zijn ware gezicht toont, breekt wereldwijd paniek uit.

De auteur

Sylvain Neuvel ging op zijn 15e van school. Hij verkocht ijs in Californië, verkocht meubels in Canada, behaalde een PhD in Linguïstiek aan de Universiteit van Chicago, werkte als software engineer in Montreal, linguïst in India en is een beëdigd vertaler.

Ontwakende goden

Specificaties Ontwakende goden

TitelOntwakende goden
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurSylvain Neuvel
Illustrator
Aantal pagina’s256
Prijs17,99 euro
ISBN9789045214054
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
Lees onze andere boekbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Ontwakende goden
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *