Oppas- en crècheboek, om niets te missen van de kinderopvang!

Oppas- en crècheboek

Als je kindje naar de kinderopvang gaat, wil je natuurlijk zo min mogelijk van zijn ontwikkeling missen. Helemaal alles volgen is lastig, maar het boek Oppas- en crècheboek kan wel een positieve bijdrage leveren. In dit boek kan namelijk de oppas, gastouder of leidsters op de kinderopvang, precies bijhouden hoeveel je kindje heeft geslapen, hoeveel hij heeft gegeten, welke bijzonderheden er waren en/of hoe zijn humeur was.

Kennis is fijn

Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar juist dit soort informatie is fijn te weten. Als je kindje bijvoorbeeld overdag te weinig slaap heeft gehad, is het logisch dat hij ’s avonds wat prikkelbaar is. Afgezien van het nuttige karakter vormt het volgeschreven boek natuurlijk ook een leuke herinnering.

Niet naar de opvang

Misschien zorg je de meeste tijd zelf voor je kindje en gaat hij helemaal niet naar de opvang, maar wellicht gaat hij wel eens bij opa en oma logeren. Of bij die goede vriendin of je zus. Ook dan is dit boekje natuurlijk hartstikke handig. Stop het gewoon standaard in de luiertas, zodat je hem niet kunt vergeten.

Ruimte voor foto’s

Tussen alle ruimte voor nuttige informatie, is er gelegenheid tot het plakken van foto’s! Leuk voor jezelf, leuk voor de oppas!Het boekje is mooi uitgevoerd, net als de andere producten in de serie ‘Hee kleintje. Met ‘Oppas- en crècheboek’ is de serie weer een stukje completer geworden. Ik ben benieuwd welke titels er nog zullen volgen.

lijn groen oudersenzo
Oppas- en crècheboek

Specificaties Oppas- en crècheboek

TitelOppas- en crècheboek
UitgeverijBBNC
AuteurHee kleintje
Illustrator
Aantal pagina’s
ISBN9789045320601
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

5 manieren om de oppas zo snel mogelijk aan ons te laten wennen
Hoe vind je de ideale oppas?
Dag van de leidsters – Heb jij vandaag iets extra’s meegenomen?
Hoe kan je als ouder het oppas tarief bepalen?
Signalen van een goede oppas
Een kennismakingsgesprek met de oppas. Hoe doe ik dat?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *