Ben jij al Instaproof? Met dit boek word jij welicht ook een bekende influencer!

Instaproof

Instagram is op dit moment niet weg te denken uit de reeks van social media mogelijkheden. Op dit moment is het zelfs de meest populaire vorm om te delen van wat ons bezig houdt. Via Instagram kun je de mooiste foto’s laten zien of grappige korte filmpjes delen. De filmpjes zijn echter zo kort (max 15 seconden) dat het meer bewegende foto’s lijken dan echte filmpjes). Instagram wordt het meest gebruikt als ontspanning, even tussendoor. Over de hele wereld posten miljoenen gebruikers dagelijks hun favoriete foto’s of liken ze de foto’s van anderen. Om echter een goed lopend Instagramaccount te krijgen, is het belangrijk dat het account aan bepaalde voorwaarden voldoet, of zo gezegd Instaproof is. En daarover gaat dit boek.

Flink gegroeid

Jongeren hebben massaal Instagram ontdekt en juist die groep is flink gegroeid in Nederland. Instagram gaat Twitter voorbij en is met Snapchat en WhatsApp het meest populair onder jongeren.
Maar met een Instagramaccount, ben je nog niet gelijk een influencer, en als je een foto post, heb je ook niet ineens 10.000 volgers. Daar komt iets meer bij kijken en dat kun je lezen in dit boek.

Visuele storytelling

Instagram draait om visuele storytelling. Door middel van foto’s en video’s laten gebruikers zien wat ze raakt, wie ze liefhebben of wie ze bewonderen. Voor je aan Instagram begint is het handig vooraf na te denken wat je precies aan je volgers wil gaan vertellen? Wat is jouw visie, wat wil je gaan delen, wat is je drijfveer? Hoe beter jij je doel voor ogen houdt, hoe eerder je dit doel gaat bereiken.

Succes van Instagram

Dit boek staat bomvol tips hoe jij een succes kunt maken van je instagramaccount. Het is lekker los geschreven waardoor je het vlot wegleest en die tips zijn vaak hartstikke praktisch en eenvoudig toe te passen. Is jouw Instagramaccount al Instaproof?

lijn groen oudersenzo
Instaproof

Specificaties Instaproof

TitelInstaproof
UitgeverijUitgeverij Snor
AuteurKirsten Jassies en Joyce Nafzger
Illustrator
Aantal pagina’s150
ISBN9789463140478
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Een vreemde vogel in de klas vanaf nu gratis beschikbaar
Wie durft? Zegt Sinterklaas. Een voorleesboek over kattenpieten en muizen!
Schoolpleinmoeder, een grappig boek van Mark van der Werf
Getting things done voor een nieuwe generatie
Roald Dahl dag. Een speciale dag voor een begaafd auteur.

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

  • Dankjewel voor je shout-out Marion! 🙂 Fijn om te horen dat je ons boek fijn vond om te lezen. Welke tip neem jij eruit mee voor je eigen Instagram?

    • Ik ben direct, nog met het boek in de hand, mijn profiel gaan aanpassen om deze meer en overzichtelijker weer te geven. Maar er staan veel meer tips in die goed zijn toe te passen. En eerlijk is eerlijk, mijn Instagram account kan nog wel een boost gebruiken, dus ik vond het boek meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *