Gratis winactie: 3x Kinderboek De reuzenpoffer

Heb je zin in een sprankelend avontuur? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Wij geven niet één, niet twee, maar drie gratis exemplaren weg van het hilarische boek “De Reuzenpoffer” van de fantastische Tosca Menten!

Wil jij lachen tot je buikpijn hebt en meeslepen worden in een wereld vol humor en avontuur? Doe dan nu mee met onze GRATIS winactie! Het enige wat je hoeft te doen is ons mailen en (als je dat nog niet hebt gedaan) je inschrijven voor onze nieuwsbrief. En wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars die straks dit geweldige boek in de boekenkast heeft staan!

De reuzenpoffer

De reuzenpoffer

Het is feest! De grappigste kinderboekenschrijver van Nederland dendert al 25 jaar non-stop door. We vieren dit jubileum met een verhalenbundel met haar beste, bijzonderste en meest hilarische verhalen van de afgelopen jaren, geselecteerd door Tosca zelf.

Over een gekochte wrat, een muis in een kaaswinkel, een lintwormdieet, een jongen die een hazelnoot werd, een opgegeten spin en nog VEEL meer: inclusief het hagelnieuwe jubileumverhaal ‘De reuzenpoffer’ over een reusachtige reuzenpoffer. Goed voor een glimlach, schaterlach of levensgevaarlijke slappe lach voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

De bundel is op magistrale wijze geïllustreerd door Geert Gratama, die een gouden duo vormt met Tosca Menten en per verhaal een andere steunkleur koos voor de illustraties.

9789000391639  | Tosca Menten | Van Goor | Vanaf 8 jaar

De reuzenpoffer

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek “De reuzenpoffer” van de grappigste kinderboekenschrijver Tosca Menten.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Reuzenpoffer’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 mei 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Frietje Frommel
Laura’s Bakery Kinderbakboek 2
Zomerpakket Kleine Giraf
Fluffie Stuffiez
Kinderboek Daaf Duif

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *