Gratis winactie: 3x kinderboek Daaf Duif

Ben je klaar voor een avontuur in de wonderlijke wereld van “Daaf Duif“? Wij hebben goed nieuws voor alle jonge lezers en hun ouders! Om de magie van lezen te vieren, geven we drie exemplaren weg van dit betoverende kinderboek. “Daaf Duif” neemt je mee op een reis vol avontuur, waarin moed, vriendschap en de kracht van verbeelding centraal staan. Mis deze kans niet om je eigen exemplaar te winnen!

Ben je klaar voor een avontuur in de wonderlijke wereld van "Daaf Duif"? Wij hebben goed nieuws voor alle jonge lezers en hun ouders!

Wil jij een van de gelukkige winnaars zijn? Lees dan snel verder hoe je mee kunt doen aan deze gratis winactie. We nodigen alle bezoekers van onze site van harte uit om deel te nemen aan deze fantastische kans. Waag een gokje en laat de magische wereld van Daaf Duif ook jouw huis binnenfladderen!

Daaf Duif

Daaf Duif en Skipper zijn de beste vrienden, houden van croissantjes en hebben een hekel aan katten. Tijdens hun zoveelste croissant-missie in het park gaat het alleen compleet mis en wordt Daaf bruut aangevallen door Gemene Poes. Het baasje van Gemene Poes ziet dat en neemt Daaf en Skipper in huis zodat Daaf kan aansterken.

Daaf Duif bedenkt dan een geniaal plan: Skipper en hij moeten Gemene Poes zien te verjagen, zodat zij voor altijd in het huis kunnen blijven. Wie zal deze strijd winnen: Daaf Duif of Gemene Poes?

ISBN 978 94 640 429 17  | Swapna Haddow | Sheena Dempsey | Fontaine Kinderboeken

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek “Daaf Duif” van Swapna Haddow en Sheena Dempsey.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Daaf’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 15 mei 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Frietje Frommel
Laura’s Bakery Kinderbakboek 2
Zomerpakket Kleine Giraf
Fluffie Stuffiez
Kinderboek De reuzenpoffer

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *