Eetkalender 2018 zit vol antwoorden op die dagelijkse vraag

Eetkalender 2018 zit  vol antwoorden op die dagelijkse vraag

Ik heb geen hekel aan koken, integendeel, maar ik heb wel moeite met steeds die terugkomende vraag: ‘Wat eten we vandaag?’ Vooral als je zo gevarieerd en gezond mogelijk wilt eten, kan dat soms wat lastig zijn. Zeker als je het druk hebt. Met de Eetkalender 2018 wordt het volgend jaar een makkie! Deze kalender zit namelijk barstensvol antwoorden op die dagelijks terugkerende vraag!

Iedere werkdag

In deze kalender vind je maar liefst vier recepten per week en één handige kliekjesdag met tips wat je met de overgebleven producten nog kunt maken. Makkelijk, handig, milieubewust en lief voor je portemonnee! Wil je de hele week de kalender volgen? Dan kun je gebruik maken van die handige boodschappenlijst. Even een foto van maken met je smartfoon en jij kunt boodschappen doen!

Smakelijk

De recepten zien er zeer smakelijk uit en ook nog eens goed toegankelijk. Dat wil zeggen dat je niet heel gekke of vreemde ingrediënten nodig hebt, waar lastig aan te komen is. De meeste producten vind je gewoon in de schappen van de supermarkt. Ik word vrolijk van deze kalender en ik weet ook zeker dat deze in 2018 een jaar lang in mijn keuken komt te hangen. Makkelijk ook om een ander de boodschappen te laten. ‘Schat, je vindt de boodschappen in de kalender. Regel je het even?’

Ik zou het trouwens bijna vergeten, maar deze Eetkalender is ook een gewone kalender waar je de rest van je afspraken in kunt schrijven. Als je hem trouwens even zelf wilt doorbladeren, klik dan hier.

lijn groen oudersenzo
Eetkalender 2018 zit  vol antwoorden op die dagelijkse vraag

In eigen beheer

De Eetkalender 2018 is in eigen beheer uitgebracht. De kalender bevat meer dan 200 recepten én handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin!

Vis-, vlees- en vegagerechten wisselen elkaar af, met tussendoor leuke tips en extra informatie, bijvoorbeeld over seizoensgroenten. Er is een vaste kliekjesdag op vrijdag zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien. Achterin de kalender vind je makkelijke basisrecepten voor bijgerechten, de handige receptenindex en een notitiepagina.

Specificaties Eetkalender 2018

NaamEetkalender 2018
Prijs19,95 euro
ISBN9789082469011
Bestel directFrancescakookt.nl
liefs Marion

Meer informatie

Groentekalender – In welke maand, is welke groente verkrijgbaar

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *