Babynamenboek, voor het kiezen van de juiste babynaam!

Het kiezen van de juiste babynaam is een belangrijk moment tijdens de zwangerschap. Want welke naam kies je? En hebben jullie daar samen dezelfde ideeën over? Wil je gaan vernoemen, of juist helemaal niet? En welke naam kies je dan uit de duizenden mogelijkheden. Gelukkig heb je een aantal maanden de tijd om de juiste naam te kiezen en uiteindelijk komt het vast en zeker goed. Het ‘Babynamenboek’ kan je hierbij wellicht een beetje helpen?

Babynamenboek

Wat maakt dit boek anders?

Natuurlijk zijn er in de loop van de jaren veel meer boeken verschenen met babynamen, toch is dit boek net een beetje anders. Natuurlijk bevat het heel veel jongens- en meisjesnamen (zo’n 10.000), maar het grappige is dat bij iedere naam twee hokjes staan, die kunnen worden aangekruist. Eentje voor jou én eentje voor je partner. Daarnaast kun je in de flappen van de kaft van het boek de favoriete-namen-top-10 te vermelden van jou en je partner. Zo kun je allebei de leukste namen uitzoeken en zie je direct of er ergens een ‘match’ is.

Twee gedeelten

Het boek heeft twee gedeelte. Het ene deel heeft een roze kaft en bevat alle meisjesnamen maar wanneer je het boek omdraait, is er een blauwe kaft en daarachter zitten alle jongensnamen. Grappig en overzichtelijk.

The looks

Het is een paperback wat betekent dat het boek een flexibele kaft heeft. Het boek is leuk vormgegeven in de traditionele kleuren roze/blauw.

Specificaties Babynamenboek

TitelBabynamenboek
UitgeverijUitgeverij BBNC
AuteurNicole Neven
ISBN9789045320595
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

De populairste kindernamen van 2022 waren Emma en Noah!
Originele babynamen. Ga jij voor een frisse wind?
Het uitkiezen van een babynaam! De leukste feiten!
De populairste babynamen van 2021: Dit zijn de trends!
Dit worden de meest populaire namen in 2021

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *