De prooi van de tijger

In deze blog aandacht voor het boek De prooi van de tijger van Wilbur Smith.

In deze roman laat Francis Courtney noodgedwongen zijn comfortabele leventje achter. Hij gaat op zoek naar de moordenaar van zijn vader, richting Zuid-Afrika. Hij is vastberaden om de dood van zijn vader te wreken, maar als hij eenmaal in Kaapstad aankomt, doet hij een ontdekking…

Christopher Courtney geeft zijn beschermende leven op als zoon van de Gouverneur. Hij wil de wereld ontdekken. Door alle gevaren en avonturen komt hij echter vaak in aanraking met geweld en verraad. Het leven van Francis en Christopher raken in elkaar verstrengeld. De zonden van hun vaders houden hen in de greep…

De prooi van de tijger

Avontuurlijk

Na Moesson, Blauwe horizon, Roofvogels, Gouden Leeuw en De schreeuw van de strijder is dit wederom een episch, exotisch en avontuurlijk deel in de Courtney-reeks.

Aanrader

‘De prooi van de tijger’ is een spannend boek, wat zich lastig laat wegleggen. Heerlijk om tijdens een moment voor jezelf te lezen en je mee te laten nemen naar het broeierige Zuid Afrika. Het verhaal is goed en vooral erg beeldend beschreven en zit vol magie en avontuur. Het lezen van dit boek is een goede manier om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Wilbur Smith

Wilbur Smith verkocht al meer dan 120 miljoen boeken. Sinds zijn eerste succes in 1964 zijn al zijn 36 titels bestsellers geworden. Smith is met zijn rijke fantasie en krachtige vertelkunst nog steeds immens populair.

Specificaties De prooi van de tijger

TitelDe prooi van de tijger
UitgeverijXander Uitgevers
AuteurWilbur Smith
Aantal pagina’s430
ISBN9789401608046
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

De kracht van de stilte
Mijn bullet journal, een creatieve geheugensteun!
De verloren ziel

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *