Waarom vintage meubels perfect passen bij het ouderschap

Is het de hoogste tijd om het interieur met opgroeiende kids een upgrade te geven? In dat geval kun je zeker overwegen om te investeren in de mooiste vintage meubels. Dat steeds meer ouders voor deze keuze gaan, is eigenlijk niet zo gek. Dit heeft namelijk zo zijn redenen. De vintage meubelstukken hebben een tijdloze uitstraling en staan bekend om het unieke karakter. Hierdoor zorg je meteen voor een warme sfeer in huis. Maar de meubels zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen en stralen een en al vakmanschap uit. Hierdoor zijn ze erg duurzaam en gaan generaties lang mee.

Waarom vintage meubels perfect passen bij het ouderschap

Je kiest voor meubels met een erg hoge duurzaamheid

Vintage meubelstukken zijn vaak gemaakt van stevige materialen. Denk daarbij aan massief hout. Hierdoor zijn ze duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Dit is vooral erg fijn in een huishouden met opgroeiende kids. Je hebt dan immers te maken met kinderen die overal op klimmen, knoeien en spelen. Door te kiezen voor vintage meubels en accessoires zoals vintage lampen, kun je er altijd op vertrouwen dat je investeert in stukken die bestand zijn tegen de uitdagingen van het opvoeden van kinderen. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Een tijdloze stijl, dus de ideale investering voor de lange termijn

Vintage meubels hebben vaak een tijdloze esthetiek. Denk daarbij aan het gebruik van tijdloze prints en neutrale materialen. Niet zo gek dus dat de meubels goed passen bij verschillende interieurstijlen. Of je nu houdt van een rustieke boho-stijl. Een klassieke mid-century look. Of een eclectische mix van verschillende soorten kleuren en stijlen. Vintage meubels kunnen in alle gevallen een charmant en karaktervol accent toevoegen aan elke ruimte bij jou in huis. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de woonstijl die je graag bij jou in huis terug laat komen?

Je zorgt voor een speelse en eclectische mix bij jou in huis

Het combineren van vintage meubels met moderne stukken kan vanaf het eerste moment zorgen voor een eclectisch en persoonlijk interieur Op deze manier kun je dus ook meteen erg goed je persoonlijke smaak terug laten komen.  En door oud en nieuw te mixen, kun je in een mum van tijd een unieke en eigenzinnige ruimte creëren die zowel functioneel als stijlvol is. Vintage meubels kunnen ook meteen dienen als statement stukken die de aandacht trekken bij jou in huis.

liefs Marion

Meer informatie

Veilig maar sfeervol huis, ook voor de kleine kindjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog betreft een samenwerking.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *